Nokia C7 Kapatınca Açılmama Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Kapatınca Açılmama Sorunu
Selam arkadaşlar benim sorunum şu. Telefonum başlıkta da yazdığı nokia c7. Nokia belle refresh yüklü. Telefonum normal bir şekilde çalışıyordu. Hiç kapatınca açılırken sorun yaşatmıyordu. Işte bu sıralar Telefonumu kapatıp hattımi vınn cihazında kullanıyorum internete Bilgisayardan takılmak için. Her neyse internete takıldıktan sonra hattımı telefona takıyorum ve açıyorum telefonu noktalar geçmeye başlıyor sonra takılıyor tekrar devam ediyor açılmıyor kendine reset atıyor nokia yazısı geliyor tekrar noktalar devam ediyor yine Olmuyor Kendini kapatıyor telefon. Bir kaç uğraşmayLa zor güç tuşlara basarak açıyorum. Bazen yapmıyor direk rahat bir şekilde açılıyor. Neden olduğunu anlamadım. En son yüklediğim program total recall programı. Programı yükledikten sonra yama işlemi yapmadan 1 hafta kullandım böyle bir sorun çıkmadı. Yama işlemini yaptıktan sonra oldu. Yamadan şüpheleniyorum ama silmedim de. Artık iyice sinir oldum kafayı yiyeceğim. Telefonda da bir çok oyun program dolu. Lütfen bana yardım edin arkadaşlar. Cevabınızı bekliyorum ve şimdiden teşekkürler arkadaşlar

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
O yamayı sil dene olmazsa, soft format gene olmazsa hard format gene gene olmazsa flashla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt