[Mod] Bildirimler [Fp2 Mod] + Ekstra Görünüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ASC33

ASC33

Üye
hakan bu bildirimler fp1 de bile çalışmıyordu şimdi fp2'de oluyormu ona göre yeniden flash atacam.

ASC33

ASC33

Üye
Eyvallah çok sağol bu bildirimler içime dert olmuştu ellerine sağlık kardeşim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yeni görünüm eklendi

MaxipmaN

Üye
:tşk:

expense41

Üye
Bu konuyu BIraz daha basamak basamak anlatırmısın bu konuda bılgısım ben yukledım c ye attım ama olmadı flash ıle nasıl yapıcaz

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuyu BIraz daha basamak basamak anlatırmısın bu konuda bılgısım ben yukledım c ye attım ama olmadı flash ıle nasıl yapıcaz

ilk önce nokia cooker u kullanmayı öğrenmelisin...
daha sonra phoenixle flaşh atmayı...
flaşh atmak için bu konuya bak... http://www.maxicep.com/modifikasyon...2012-turkce-yama-resimli-kullanim-730373.html

nokia cookerun en son versiyonunu buradan indirebilirsin... http://www.maxicep.com/modifikasyon...cooker-v-3-3-c-hafizasini-artirma-705008.html

nokia cooker konusunda anlattığım sadece c hafızasını artırmadır o sana şimdi lazım olmaz... sadece nokia cookeru indir aç open firmwareye tıkla yazılım dosyalarından rofs2 uzantılı olanı seç bekle yüklensin cooker a sonrada explorer filese tıkla modu içine at yine bekle nokia cookera yüklensin sonra save yapıp yeni rofs2 ini hazırla... 2 tane rofs2 oluşucaktır bu işlemler sonucunda backup uzantılı olan eskisidir sen diğerini kullanıcaksın.. kolay gelsin..
ayrıca bu tür konuları araştırma yaparak bulabilirsin birkeze masus anlattım böyle konularda flaşh işlemi nasıl yapılır gibi şeyler sormakk yeri değildir konu dağılır... araştırma yaparsan yada gerekli yerde konu açarsan daha çabuk cevap bulabilirsin...
kolay gelsin...

sbilen

sbilen

Üye
eline sağlık

shenol85

Üye
ilk screen shotta ki duvar kağıdını paylaşırmısın sarı olanı şimdiden teşekkürler

Fuad199219

Üye
abi symbion belle ucun varmi? Link verirmisin flashsiz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt