5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

okan1-1-1

Üye
Şu bir gerçek orjinaline göre gayet güzel ram ve hafıza bayağı bir artırılmış güzel özellikler getirilmiş özellikle şarj olma ışığı ve yeniden başlatma çok güzel bir özellik :) Menüler arası geçiş çok hızlı ve ve ve mesajlardaki smileyler hepsi budur işte sırf bunun için bile yüklenir :) Tekrardan sağol hocam elin kolun ağrımasın :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Şu bir gerçek orjinaline göre gayet güzel ram ve hafıza bayağı bir artırılmış güzel özellikler getirilmiş özellikle şarj olma ışığı ve yeniden başlatma çok güzel bir özellik :) Menüler arası geçiş çok hızlı ve ve ve mesajlardaki smileyler hepsi budur işte sırf bunun için bile yüklenir :) Tekrardan sağol hocam elin kolun ağrımasın :)
güzel yorumun için çok çok teşekkürler... sonuçta bu yazılımları karşılık beklemeden yapıyorum ama yorumlar böyle olunca verdiğim emeğe değdiğini görmek mutlu etti beni.. rica ederim güle güle kullan kardeşim :)

uncanny_young

Üye
26 haziran finalin en son halini almış alan bumu ? geri döneceğim sanırım ben yine finale :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
26 haziran finalin en son halini almış alan bumu ? geri döneceğim sanırım ben yine finale :)
fontta değişiklik var oda istek oldu diye değiştirdim... pure fontu verdim yorumlarda onu kullan istersen

mertcanzeybek

Üye
yükledim ama belle oyun yükleyince olmuyo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle :)

EkremA.

Üye
Arkadaşlar ben bu sistemi yükledim gayette memnunum yalnız telefonu eski s60 haline döndürmem lazım bunu nasıl yapabilirim?

EmReRoĞlU

Üye
en son yer olmadı aygıt sürücüsünü tanımlayamadı :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hikmet366

hikmet366

Üye
Hakan kardeşim arama yapınca saat niye böyle oluyor gözüme çatıyor durmadan ya

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan kardeşim arama yapınca saat niye böyle oluyor gözüme çatıyor durmadan ya

konuşma yapınca saate filan bakmıyormusun? doğal yani öyle olması...

sabeak

Üye
valla 5800 için bunu yapmayı çok istiyorum ama nasl yapılır hiç anlamıyorum video lu felan olsa belki yapardım. Tüh üzüldüm

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
nefrt

nefrt

Üye
Kardeş bu yazılıma gömülü Green Leaf temasının uidleri nedir :D yazılımdan kaldırcamda yerine başka tema koycam :D

nefrt

nefrt

Üye
tmm kardeşim gerek kalmadı. bütün koyduğun temaları SISContents sayesinde buldum :D yinede teşekkürler

EmReRoĞlU

Üye

navifrmden ofw dosyalarını indir bunu attığın gibi at orjinaline dönmüş olursun

- - - eklendi - - -

tekrar dene... Mutlaka telefonu görüp flaşh başlıycaktır...
olmuyor çildiracağimmmmmmmmmmmmmm

Üst Alt