Bibakın artık lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cmsyapim

Üye
    Konu Sahibi
Bibakın artık lütfen...
Arkadaşlar benim telefonum 6680 telefonumda son zamanlarda yavaşlama oyunları programları açmamaya başladı 6600 bile benim telefona 5 basıyor 22mbrami var ama boş yani formatda attım hafıza kartınada telinede ama hala düzelmedi lütfen bi çözüm bulun sürümü değiştirmeye yükseltmeye çalıştım ama güncelleme yapılmamış daha ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliorum şimdiden teşekkürler....

paradox1299

Üye
Telefonuna fexplorer , appmanager , handytaskman tarzı sistem programları ,
call recorder , beepoff , fscaller , autolock , psiloc screensaver v.b. devamlı açık olan programlar yüklümü?
Bide bu programlar hepsi yüklü ve açık , antivirüsün varsa onunda automatic protection'u açıkta ise vay o telefonun haline... Her gördüğün programı yüklemekten oluyor sanırım. Formatta attım demişsin.. Formattan sonra bu programları tekrar yüklersen format çare olmaz..

worldcild

Üye
arkadas doğru sölemiş arka plandaki programların calısması telefonu cok kasar...malesefki bu gibi tellerde bu sorun hep oluyor..bnce tele vede hafıza kartına bastan format at ama ıkisinede at

cmsyapim

Üye
    Konu Sahibi
Arkdaşlar yardımınız için teşekkürler ama bende bunların farkındayım şu anda telefonda hiç bişi yüklü diil ama yinede çalışmıo mesela fifayı yükledim oyunu açıo tam başlarken takılıp kalıo bunlara bi çözüm arıorum herşeyi denedim ama olmuo

keremerson

keremerson

Üye
Arkdaşlar yardımınız için teşekkürler ama bende bunların farkındayım şu anda telefonda hiç bişi yüklü diil ama yinede çalışmıo mesela fifayı yükledim oyunu açıo tam başlarken takılıp kalıo bunlara bi çözüm arıorum herşeyi denedim ama olmuo
kardeş sadece fifa için düşünme.. telede hafıza kartınada format attıktan sonra hiçbi program yükleme.. eğer yavaşlama takılma vs olmuyorsa bu durumda, sorun yüklediğin programlardadır.. yok eğer hafıza kartını biçimlendirdim, telefonada hard format attım ama yinede rehber girdiğimde bile takılma yavaşlama falan oluyor diyorsan üzgünüm o zaman doooğru --> NOKİA SERVİCE :oke:

walyy

walyy

Üye
n95 alma zamanın gelmiş ;)

hayalet114

hayalet114

Üye

kardeş versiyon yukle ustune hafıza kartına da format at sorun kalmaz heralde;)

ceylan007

ceylan007

Üye
hafıza kartını değiştir bide öyle dene!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt