s3 mu lumia920 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakan.620

Üye
    Konu Sahibi
s3 mu lumia920 mi?
arkadaslar bu iki telefon arasinda kalsaniz hangisi dersiniz?

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Ben oyun için S3 alabilirim ama oyun haricindeki herşey için lumiayı alabilirim

erhank98

erhank98

Üye
Lumianın özelliklerine bakarsak okadarda ıyı değil, s3 işlemci ve diğer özellikleri bakımından daha iyi fakat lumianın tek iyi yanı windows 8 işletim sistemi olması ama o da tek iyi özelliği o yüzden Galaxy SIII :oke:

rapman

rapman

Üye
lumia al yenilikçi ol ;)

skywalker06

skywalker06

Üye
Bence Lumia al Windows 8 çok yenilik getiriyor ayrıca Lumia'nın kamerası,kendi navigasyonu çok iyi

hakan.620

Üye
    Konu Sahibi
tsk

enterneoll

enterneoll

Üye
S3 al en yenilikçilerden ol ;)

mustafasen

mustafasen

Üye
arkadaşım internet bağlantısı gerekmeden çevrimdışı harita ve navigasyon hangi androitte var kamera kalitesi hangi androitte var.dayanıklı batarya hangi androitte var,zengin arayüz,hız hangi androitte var tututurmuşlar androit diye onda ne varsa nokidan çalma iphonedençalma zaten
biz nokia ile 2 d oyunlar oynarken samsung tırışka telefonlarla ayakta durmaya çalışıyordu.şimdi güya nokiayı geçmişler ikikere düşünmek lazım

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Her Türlü s3

hellthelast1

Üye
S3 al pişman olmassın.. nokia'dan uzak dur

Buraxlive

Buraxlive

Üye
nokia önerebilirim kalitesinden asla süphe duyma.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
lumia al sonra bayginlik gecir sakami bu s3 varken

s.ileli

s.ileli

Üye
s3 her türlü basar

batuhan.m

Üye
tabikide s3 kardeşim. artık görmüyormusunuz nokia nın kalitesizliğini allah aşkına lumia ya o kadar para vericeksin ama telefonun özellikleri fiyasko

rapman

rapman

Üye
gülmek isteyen buraya :D ee çocuklar başka , biraz daha fazla lumiaya laf atıp tutun bu kadarı az olmuş :)

skywalker06

skywalker06

Üye
arkadaşım internet bağlantısı gerekmeden çevrimdışı harita ve navigasyon hangi androitte var kamera kalitesi hangi androitte var.dayanıklı batarya hangi androitte var,zengin arayüz,hız hangi androitte var tututurmuşlar androit diye onda ne varsa nokidan çalma iphonedençalma zaten
biz nokia ile 2 d oyunlar oynarken samsung tırışka telefonlarla ayakta durmaya çalışıyordu.şimdi güya nokiayı geçmişler ikikere düşünmek lazım
android kullanıyorum şarjım 2gün rahat gidiyor hatta 3günü bile görüyor sygic gibi navigasyon programları var internet istemiyor android kullanmadan bu kadar yazma mesela note 2 kullanan arkadaşım var ekran parlaklığı fullde 1.5gün gidiyor okadar internete girmesine rağmen

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK

oska1989

Üye

arkadaş bu özelliklerin hepsi android de fazlasıyla var.nokia son 4-5 senedir yerinde sayarken androidlerde neler yaşandı herkes biliyor.symbian a doğru dürüst uygulama bile çıkmadı yıllarca.ha nokia yeni wp8 le yarışa anca katılabildi ama henüz kendini kanıtlayabilmiş değil daha.android sistemden önce 2,3,5,8,12 mp kamera özelliği ekleyip ekleyip satıyordu nokia.ama herşey kamera değildi bu yüzden geri kaldı.android ve iphone çığır açtı bu bir gerçek...

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
arkadaş bu özelliklerin hepsi android de fazlasıyla var.nokia son 4-5 senedir yerinde sayarken androidlerde neler yaşandı herkes biliyor.symbian a doğru dürüst uygulama bile çıkmadı yıllarca.ha nokia yeni wp8 le yarışa anca katılabildi ama henüz kendini kanıtlayabilmiş değil daha.android sistemden önce 2,3,5,8,12 mp kamera özelliği ekleyip ekleyip satıyordu nokia.ama herşey kamera değildi bu yüzden geri kaldı.android ve iphone çığır açtı bu bir gerçek...

Aynen katılıyorum

terbiyesizim

Üye
Bende lumia düşünüyordum hatta alacaktım ama araştırdıktan sonra ve l920 yi inceledikten sonra note 2 almaya karar verdim. Çünkü şuan wp8 için oldukça erken. Gerisini sen düsün

erhank98

erhank98

Üye
eskiden olsa nokia derdim çok kaliteliydi zamana göre ama yenilikçi olmanın zamanı geldi herhalde ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt