Android paralı uygulamaları almak ? yada ortak kullanmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kubiilay

Üye
    Konu Sahibi
Android paralı uygulamaları almak ? yada ortak kullanmak
Arkadaşlar bu androiddeki oyunları ortak kullana biliyormuyuz ? Apple ürünleri gibi Yada bu oyunları satın alabilecegimiz bir yer varmı internet cafeler yada siteler gibi. Yani kredi kartım olmadıgı için ürün yada aylık bir ücretli oyunu oynayamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70

restmod

restmod

Üye
blackmart alpha diye bi program var indir onu telefona paralı oyunları onunla bedavaya indirirsin:oke:

ozakin70

ozakin70

Üye
Boş ver B. apha yi google da istediğin uygulama vs sonuna .apk diye arat zaten direk çıkıyor ayrıca apkmania.co ''m'' si yok
:D tavsiye ederim sürekli güncel paylaşım yapılıyor B. Alpha gibi uygulamalar hatalı hatta virüslü çok uygulama barındırıyor benim başıma geldi uyarıyım dedim :thumbup:

esokmen

esokmen

Üye
Boş ver B. apha yi google da istediğin uygulama vs sonuna .apk diye arat zaten direk çıkıyor ayrıca apkmania.co ''m'' si yok
:D tavsiye ederim sürekli güncel paylaşım yapılıyor B. Alpha gibi uygulamalar hatalı hatta virüslü çok uygulama barındırıyor benim başıma geldi uyarıyım dedim :thumbup:

Ben uzun zaman dir kullaniyorum ve sikinti yok kardesim.

kubiilay

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar o siteleri biliyorumda benim demek istedigm kredi kartsız oyunları satın alabiliyormuyuz. Cünkü bazı oyunlar orjinal alıp aylık oynamak gerekiyor. Daha dogrusu order chaos oyunu için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt