Arkaplanda Çalışan uguluamalara kesin çözüm gelsin artık !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
Arkaplanda Çalışan uguluamalara kesin çözüm gelsin artık !!
Arkadaşlar malumunuz andridte arka planda en az 23-24 ugulama çalışıyor...Ayarlar geliştirici seçenekleri arkaplan işlemlerini sınırla seçeneğinde bunu kapatabiliyoruz ama ve lakin böyle yaptığımız zamanda örneğin bir oyun açıkken home tuşuyla ana ekrana dönüp işimizi hallettikten sonra oyuna giriyoruz birde ne görelim oyun kapanmış yeniden açılıyor....Task killer vs vs tarzı programlarda tamamen yalan göz boyama olduğuda malum....Artık maxicep ailesinin buna bir çözüm getirmesini istiyorum (Çoğu kişininde istediğine eminim) !!

mcnpl4

mcnpl4

Üye
telefonun kasiyo mu bu sebepten? kasiyosa sistem uygulamalarini kaldir harita vb. kasmiyorsa devam isterse yuz uygulama acsin sen rahat kullaniyorsan bi zarari yok onlarin

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
telefonun kasiyo mu bu sebepten? kasiyosa sistem uygulamalarini kaldir harita vb. kasmiyorsa devam isterse yuz uygulama acsin sen rahat kullaniyorsan bi zarari yok onlarin

Kasma yok ama neden boş yere ram yesin ki ?

Bu arada bir sorum daha var sendede s3 var şuan hangi sürüm var android ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
4.1.2 ama ben odinle yukledim. ramin o dererede kullanilmasi normal bisey daha az kullanilabilse 1gb ram koyma geregi duymazlardi bence. bazilari gereksiz ama bazilari da sistemin iyi calismasi icin gerekli olan seyler yani acik kalsin ben ram durumuna bakmiyorum hic rahat rahat kullaniyorum

PriZm

PriZm

Üye
bu sorun bağırtı yapılınca çözülmüyor..

Swap yap bir sorun kalmaz..

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
4.1.2 ama ben odinle yukledim. ramin o dererede kullanilmasi normal bisey daha az kullanilabilse 1gb ram koyma geregi duymazlardi bence. bazilari gereksiz ama bazilari da sistemin iyi calismasi icin gerekli olan seyler yani acik kalsin ben ram durumuna bakmiyorum hic rahat rahat kullaniyorum

Ben beklesem bana kiesten gelirmi 4.1.2 rootlu cihazım ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kiese baglaninca uyari vermiyorsa gelir ama pek sanmam odinle kur niye bekleyesin

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
kiese baglaninca uyari vermiyorsa gelir ama pek sanmam odinle kur niye bekleyesin

Odinde türkiçe secenegi varmi ki sonicta bildigim kadariyla baska ulkenin gincellemesini yapiyoruz telefona ayrica normal guncellemeye nazaran ne kadar saglikli ilerde sorun cikarabilirmi ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
normali kadar saglikli denemez ama fark da gormezsin. her ulkenin romunda coklu dil var istedigini yukle turkce olur ama en guncel romu bulman iyi olur

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
normali kadar saglikli denemez ama fark da gormezsin. her ulkenin romunda coklu dil var istedigini yukle turkce olur ama en guncel romu bulman iyi olur

Kiesten türkiye romunu beklemek en mantıklısı gibi duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt