bunun üstünde kestane de pişer mi:ehe
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi asigsasi' Alıntı: bunun üstünde kestane de pişer mi Genişletmek için tıkla ... Bilmem deneriz onuda
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi gokhan_oznur06' Alıntı: süperşin teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi gokhan_oznur06' Alıntı: ve siyah ekran nokia 808 Genişletmek için tıkla ... Onu dosyasinida goz atarim tolgatavli' Alıntı: siyah ekran c6-01 Genişletmek için tıkla ... Enteresan dosya boyutlari buyuk oldugundan gec basliyor konuda belirtmistim aksama lite olaninida konuya eklerim
gokhan_oznur06' Alıntı: ve siyah ekran nokia 808 Genişletmek için tıkla ... Onu dosyasinida goz atarim tolgatavli' Alıntı: siyah ekran c6-01 Genişletmek için tıkla ... Enteresan dosya boyutlari buyuk oldugundan gec basliyor konuda belirtmistim aksama lite olaninida konuya eklerim
gokhan_oznur06 Üye geç flan başlamadı bekledim hatta telefonu bilene zor açtım telefonu bilgisayara takip üstüne başka splash screen attım telefon açılmadıydı
geç flan başlamadı bekledim hatta telefonu bilene zor açtım telefonu bilgisayara takip üstüne başka splash screen attım telefon açılmadıydı
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi EmreSalman' Alıntı: ellerine sağlık çok güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... Rica ederim gokhan_oznur06' Alıntı: geç flan başlamadı bekledim hatta telefonu bilene zor açtım telefonu bilgisayara takip üstüne başka splash screen attım telefon açılmadıydı Genişletmek için tıkla ... Anladım kullandığınız sürüm nedir ? tempestshine' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim can
EmreSalman' Alıntı: ellerine sağlık çok güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... Rica ederim gokhan_oznur06' Alıntı: geç flan başlamadı bekledim hatta telefonu bilene zor açtım telefonu bilgisayara takip üstüne başka splash screen attım telefon açılmadıydı Genişletmek için tıkla ... Anladım kullandığınız sürüm nedir ? tempestshine' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim can
gokhan_oznur06 Üye Nextman' Alıntı: Rica ederim Anladım kullandığınız sürüm nedir ? Rica ederim can Genişletmek için tıkla ... neyin sürümü tel hackli c.ye recouse appa attım tel yaz.sür:113.010.1507
Nextman' Alıntı: Rica ederim Anladım kullandığınız sürüm nedir ? Rica ederim can Genişletmek için tıkla ... neyin sürümü tel hackli c.ye recouse appa attım tel yaz.sür:113.010.1507
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi gokhan_oznur06' Alıntı: neyin sürümü tel hackli c.ye recouse appa attım tel yaz.sür:113.010.1507 Genişletmek için tıkla ... Sürümü yükseltip deneyebilirsiniz.Yada joshlog mod uygulayıp denerseniz.Test ettiğim sürüm 111.040.1511
gokhan_oznur06' Alıntı: neyin sürümü tel hackli c.ye recouse appa attım tel yaz.sür:113.010.1507 Genişletmek için tıkla ... Sürümü yükseltip deneyebilirsiniz.Yada joshlog mod uygulayıp denerseniz.Test ettiğim sürüm 111.040.1511