Billboard Standby Screen v1.0.6

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
Billboard Standby Screen v1.0.6
arkadaşlar şu ana kadar yüklediğim uygulamalardan whatsapdan sonra en beğendiğim harika mükemmel bir şey gerçekten :) bu uygulama ile N9 da bekleme ekranına tarih saat koyabilirsiniz üstelik türkçe sonra media adı vs.. ve de istediğiniz bir yazıyı yazabilirsiniz bolca caps koyuyorum kullanım mantığı basit ama ben ilk çözemedim yinede analtacam belki benim gibiler vardır diye :D

YENİ VERSİYON ÇIKMIŞTIR V1.0.7
http://www.maxicep.com/meego-uygulamalari/billboard-standby-screen-v-1-0-7-a-745024.html

N9 fan clupdan alınmıştır link anlatım ve resimler bana aittir umarım işe yarar ve de anlatımı beğenirsiniz bu kadar resme gerek yoktu belki ama göstermek istedim işe yarar belki diye iyi forumlar güle güle kullanın :D

Uygulama ekranı

buradan işte yapıyoruz herşeyi Insert sade seçimler ynaılmıyorsam böyle misal kısaca tarih filan koyuyorsun ama temel olarak presets e basarsanız orada device status yazıyor ona basın

bastıktan sonra o beyaz kısım böyle oluyor

altında da bekleme ekranında nasıl görüneceği gözüüyor o şebe ismi ile ap:lord ben de o yazsın istemiyorum bu yüzden network yazan satırdan itibaren ful silin böylece operatör ve bu şeyler görünmez oraya istediğiniz bir şeyi yazabilirisiniz :)

text coluor ile rengini değiştiriyoruz

sarı yaptım ben

ondan sonra text size ile boyutunu font ile de yazı fotnunu ayarlayabilirsiniz anlayacğaınız çok şık bir uygulama bence :)

ParoNaManyax_X

ParoNaManyax_X

Üye
Ellerine sağlık cuk oturdu yani tamda yerine ;) Bide son halinin yani bekleme ekranının capsini koysaydn daha iyi...

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
pRime.

pRime.

Üye
linkler kırılırsa diye buraya da ekliyorum. teşekkürler.

Ekli dosyalar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Teşekkürler kardeşim :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kardeşim ellerine sağlık müsait zamanda denerim inşallah :)

dawid

dawid

Üye
tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt