galaxy ace 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TakTuk

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace 2
bugün galaxy ace 2 için güceleme verdi samsung... bende jelly bean zannetim ama hüsrana uğradım.. yüklenene güncelemenin ne olduğunu bilen varmı? birde jelly bean ne zaman gelicek bilen varmı? teşekkürler

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
vala kardes ocak ortasi gbi bnce bnde ace 2 kullaniyorum guncellememi.geldi.sana

skywalker06

skywalker06

Üye
Gelen güncelleme bazı şeyleri iyileştiriyormuş tam bir açıklama yok boyutu 4mb zaten benim bildiğim jelly bean ilk s2 ve note a verilecek sonra bize sıra gelecek

TakTuk

Üye
    Konu Sahibi
guncellemeden sonra hicbir degisiklik yok.. Acayip sıktı artık 2.3 jelly bean gelsin artik.. İcs bile raziyim

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Güncellemeyi Yükledim :

1-Kernel Değişti
2-Açılış Ekranı Değişti
3-Telefon Serileşti.

Benim gördüklerim bu kadar arkadaşlar.

skywalker06

skywalker06

Üye
Güncellemeyi Yükledim :

1-Kernel Değişti
2-Açılış Ekranı Değişti
3-Telefon Serileşti.

Benim gördüklerim bu kadar arkadaşlar.

ram kullanımı azaldı ve yüksek sesle müzik dinlerken telefon uyarı veriyor yüksek sesle alakalı baş ağrısı yapabilir gibi bir yazı çıkıyor

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
banada geldide guncelleme fakat daha guncellemedim :D arkadaslar birde bende kamera kasiyor sizde kasiyormu?

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
tel.hizlandi vala.d

skywalker06

skywalker06

Üye
banada geldide guncelleme fakat daha guncellemedim :D arkadaslar birde bende kamera kasiyor sizde kasiyormu?

yok kasmıyor bu arada şarj süresi uzamış bugün farkettim dışarı çıktımmı yüzde elli altına düşen telefon eve girdiğimde yüzde 65'ti her zamanki kullanmamı yapmama rağmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt