yeni lumia 9xx aluminyum kasadan imal edilecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serinaga

serinaga

Üye
Aluminyum kasa tamam hafif olmasına hafif olur daaa, Iphone 5'te olduğu gibi cepte yamulur yahu ...

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Telefon Nasil Yamuluyor Cepte .? =/

alical33

alical33

Üye
arka cebe koyup üstüne oturunca yamılıyormuş i5 :kop2:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Haber için teşekkürler abi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mevcut bazi sorunlardan arindirilmiş,daha iyi bir grafik işlemci, daha hafif ve ince tabi son olarak en az 12mp bir lensle gelicek boyle bir cihaz lumia920'den iki uc kat fazla talep alir.

efeler12

efeler12

Üye
Alasım var ama çok iz yapar

IVI-Elia

Üye
Ya iyi de alüminyum kasası olduğundan biz i Phone 5 i eleştirmiştik.Bence daha ince daha hafif olsa da Polikarbon daha iyi bir seçim olacaktır.Bu arada yeni Lumia da grafik işlemcisi tasarım ve kameranın 12 mp olması iyi ama Lumia 920 aldığıma hiç pişman olmadım.Polikarbon candır.Bu arada hafifliği anlarım da polikarbonlu gayet ince telefonlar ve zaten..Bi de insanlar şu ağırlık olayını abartıyor beni hiç rahatsız eden bir durum değil.Bi de Lumia ya kalın diyolar ya..Rama rakiplerine göre biraz daha kalın da..Gayet iyi bir kalınlıkta...

Ya benim yeni Lumia alma ihtimalim yok.Malum lise 1 deyiz.Sizce Lumia 920 beni pişman eder mi?Yukarıdaki gibi özellikler olur büyük ihtimalle böyle okursa hiç pişman olmam

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya iyi de alüminyum kasası olduğundan biz i Phone 5 i eleştirmiştik.Bence daha ince daha hafif olsa da Polikarbon daha iyi bir seçim olacaktır.Bu arada yeni Lumia da grafik işlemcisi tasarım ve kameranın 12 mp olması iyi ama Lumia 920 aldığıma hiç pişman olmadım.Polikarbon candır.Bu arada hafifliği anlarım da polikarbonlu gayet ince telefonlar ve zaten..Bi de insanlar şu ağırlık olayını abartıyor beni hiç rahatsız eden bir durum değil.Bi de Lumia ya kalın diyolar ya..Rama rakiplerine göre biraz daha kalın da..Gayet iyi bir kalınlıkta...

Ya benim yeni Lumia alma ihtimalim yok.Malum lise 1 deyiz.Sizce Lumia 920 beni pişman eder mi?Yukarıdaki gibi özellikler olur büyük ihtimalle böyle okursa hiç pişman olmam

yeni bir model ciksa da sen lumia920 aldigin icin pilman olmazsin. Sonucta aradan 5-6 ay gecicek ve sure de gayet iyi bir süre

IVI-Elia

Üye

yeni bir model ciksa da sen lumia920 aldigin icin pilman olmazsin. Sonucta aradan 5-6 ay gecicek ve sure de gayet iyi bir süre

Peki beni Lumis 920 ne kadar sure tüm oyunları sıkıntı çekmeden oynatır.Sistem hızına bir şey demiyorum zaten.Bi de yeni Lumianın Snapdragon S4 Pro 2GB ram ile geliceği söyleniyordu.Eğer HTC bu donanımla çıkarır Nokia çıkarmazsa geride kalır

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Peki beni Lumis 920 ne kadar sure tüm oyunları sıkıntı çekmeden oynatır.Sistem hızına bir şey demiyorum zaten.Bi de yeni Lumianın Snapdragon S4 Pro 2GB ram ile geliceği söyleniyordu.Eğer HTC bu donanımla çıkarır Nokia çıkarmazsa geride kalır

s4 pro olabilir ama 2gb ram zannetmiyorum. Zaten 1gb ram'in 900mb'i boşta duruyor.

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur

IVI-Elia

Üye

s4 pro olabilir ama 2gb ram zannetmiyorum. Zaten 1gb ram'in 900mb'i boşta duruyor.

wow sistem sadece 124mb mı harcıyor.peki 920 üst seviye oyunlar ve yeni wp sürümleri için beni ne kadar idare eder sizce...***Biran önce büyüyüp iş sahibi olsam da istediğim cihazı alsam :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne kadar goturecegi belli olmaz ama en az 18ay yazilim guncelleme destegi alicak cihazin. Yani ortalama 1,5-2 yıl sorunsuz kullanirsin.

IVI-Elia

Üye
ne kadar goturecegi belli olmaz ama en az 18ay yazilim guncelleme destegi alicak cihazin. Yani ortalama 1,5-2 yıl sorunsuz kullanirsin.

iki sene sonra çıkmış bir üst seviye oyunu oynayamssam üzülürüm.Yani şimdi Galaxy S2 sahipleri şu anda oynuyorlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iki sene sonra çıkmış bir üst seviye oyunu oynayamssam üzülürüm.Yani şimdi Galaxy S2 sahipleri şu anda oynuyorlar

galaxy s2 şu anda yeni cikan android sürümünü güncelleme olarak alıyor mu. Ki cikali da iki yil olmadi daha.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bu teknolijinin arkasından koşmayı bırak jetle yetişilmez

IVI-Elia

Üye

galaxy s2 şu anda yeni cikan android sürümünü güncelleme olarak alıyor mu. Ki cikali da iki yil olmadi daha.

Sanırsam en son 4.1.4 Jelly Bean çıkmaya hazırlanılıyordu.Yani ben o zamana oyun oynayabilir mmiyim? Oynayamazsam :ağlarım:

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
ben de seneye böyle birşey almayı planlıyorum

remzi33

remzi33

Üye
Chip online' ınhaberine göre l920nin üst surumu halihazırda bekliyor. Kasa alimimyum ama özellik olarak l920den fazla yüksek olmayck. Cihazın dha hafif olacağı söyleniyor peki polikarbon kasaya göre aliminyum kasanın sağlamlığı nasıl arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt