Türk erkeğinin farkı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Türk erkeğinin farkı...

Feministler toplanıp bir karar almışlar. Demişler ki:​
-Gidip kocamıza diyeceğiz ki,
-”Bundan sonra kendi bulaşığını, çamaşırını kendin yıkacaksın. Ben artik karışmayacağım.”
Neyse orada bizi Türk bir kadın da varmış tabii. Kararı sırtlamış memlekete dönmüş. Aradan 6 ay geçince yeni bir toplantı yapmışlar. Başkanları alınan en son kararın uygulama sonuçların sormuş.

Alman Kadın:

- Gider gitmez kararı hemen kocama bildirdim. Bundan sonra kendi bulaşığını kendin yıkayakcaksın. Ben hiç karışmayacağım dedim. Bir gün birşey göremedim. İkinci birşey göremedim. Üçüncü gün bir de baktim ki bulaşığı yıkamaya başlamış.

Fransız Kadın:

-Gider gitmez kararı hemen kocama bildirdim. Bundan sonra kendi bulaşığını kendin yıkayakcaksın. Ben hiç karışmayacağım dedim. Bir gün birşey göremedim. İkinci birşey göremedim. Üçüncü gün bir de baktim ki bulaşığı yıkamaya başlamış.
Sonra sıra bizim

Türk kadına gelmiş:

- Aldığımız karar icabı gidip kocama bundan sonra bulaşığı benim yıkamayacağımı,o devrin bittiğini, bundan sonra kendisinin yıkaması gerektiğini söyledim. Bir gün birşey göremedim. İkinci gün bir şey göremedim. Üçüncü gün sol gözüm yavaş yavaş görmeye başladı...

:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, __xXx__ ve Esendağlı

Kedi Yavrusu

Üye
fıkranın sonu başlıkta yazdığı için ne olacağını anladım. Gülümsemedim bile.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler güzeldi,başlığı da körolasıca diye değiştir bari:)

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
O başlık zayıf kaldı,başlığı 'Türk erkeğinin farkı'diye iddalı bir başlık atabilirsin:)

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
kadına şiddete karşı olsakta yine de güzeldi

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici

Feministler toplanıp bir karar almışlar. Demişler ki:​
-Gidip kocamıza diyeceğiz ki,
-”Bundan sonra kendi bulaşığını, çamaşırını kendin yıkacaksın. Ben artik karışmayacağım.”
Neyse orada bizi Türk bir kadın da varmış tabii. Kararı sırtlamış memlekete dönmüş. Aradan 6 ay geçince yeni bir toplantı yapmışlar. Başkanları alınan en son kararın uygulama sonuçların sormuş.

Alman Kadın:

- Gider gitmez kararı hemen kocama bildirdim. Bundan sonra kendi bulaşığını kendin yıkayakcaksın. Ben hiç karışmayacağım dedim. Bir gün birşey göremedim. İkinci birşey göremedim. Üçüncü gün bir de baktim ki bulaşığı yıkamaya başlamış.

Fransız Kadın:

-Gider gitmez kararı hemen kocama bildirdim. Bundan sonra kendi bulaşığını kendin yıkayakcaksın. Ben hiç karışmayacağım dedim. Bir gün birşey göremedim. İkinci birşey göremedim. Üçüncü gün bir de baktim ki bulaşığı yıkamaya başlamış.
Sonra sıra bizim

Türk kadına gelmiş:

- Aldığımız karar icabı gidip kocama bundan sonra bulaşığı benim yıkamayacağımı,o devrin bittiğini, bundan sonra kendisinin yıkaması gerektiğini söyledim. Bir gün birşey göremedim. İkinci gün bir şey göremedim. Üçüncü gün sol gözüm yavaş yavaş görmeye başladı...

:kıskıs:

:d:

• Beğen
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
kavga çıkmasın herkes kendi tabagını yıkasın olsun bitsin

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
çok güzeldi :alkis :tşk:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt