[YARDIM]PES 12 ronaldoyu durdurma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
juristokrat

juristokrat

Üye
    Konu Sahibi
[YARDIM]PES 12 ronaldoyu durdurma
Beyler &bayanlar pcde pes oynuyoruz arkadaş madrid oluyor ben barca.ben pas yapmayı seviyorum arkadaş ronaldo ile soldan topu alıyor sıfıra iniyor yapılan 4 ortadan 2si gol haliyle benim paslasarak attığım 3 4 gole rağmen o yaptığı 10 ortayla maçı kazanıyor. Şimdi kritik sorum : ben buu Lanet ronaldo yu nasıl durdururum.sakatlık kapalı oynuyoruz bu arada.bi akıl verin delireceğim yoksa :banghead: :banghead:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:hmmm
Çok basit. Önünü doğru zamanda kapatacaksın. Ronaldo'ya atılan pasları engelleyeceksin. Zamanla bunları yapmayı öğrenirsin. Zaten biliyorum diyorsan, kusura bakma ama bilseydin o kadar gol yemezdin.

• Beğen
Tepkiler: juristokrat
bboyQ7

bboyQ7

Üye
Kardes cr7 yi kanatta karsina al ustune geldikce geri kac topu ayagindan asar asmaz right+s yap adam topa kossun ve topu alsin ben boyle hic calim yemiyorum

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arsenali al barçada ona karşı koyacak adam yok sagna song ve mertesackeri geçemiyor bir türlü özellikle sagna ona gelen hiçbir pası geçirmiyor ama aldığında defansı biraz geri çek mertesackeri zor çalımlıyor zaten ve sagna ile pası kestiğin an üçgene sonuna kadar bas walcota at topu kanattan içeri iyi giriyor birazda çalım yapmayı biliyorsan marceloyu geç van persiieye ver pası gelişine yapıştır :D

• Beğen
juristokrat

juristokrat

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm
Çok basit. Önünü doğru zamanda kapatacaksın. Ronaldo'ya atılan pasları engelleyeceksin. Zamanla bunları yapmayı öğrenirsin. Zaten biliyorum diyorsan, kusura bakma ama bilseydin o kadar gol yemezdin.

çok bildiğim söylenemez de 1. rakip pas yapmiyorki pası keseyim 2. adamın önünü çok kere kapattım ama olmadı alves hemen düşüyor oyundan.

- - - Eklendi - - -

Kardes cr7 yi kanatta karsina al ustune geldikce geri kac topu ayagindan asar asmaz right+s yap adam topa kossun ve topu alsin ben boyle hic calim yemiyorum

bunu denerim sağol

- - - Eklendi - - -

Arsenali al barçada ona karşı koyacak adam yok sagna song ve mertesackeri geçemiyor bir türlü özellikle sagna ona gelen hiçbir pası geçirmiyor ama aldığında defansı biraz geri çek mertesackeri zor çalımlıyor zaten ve sagna ile pası kestiğin an üçgene sonuna kadar bas walcota at topu kanattan içeri iyi giriyor birazda çalım yapmayı biliyorsan marceloyu geç van persiieye ver pası gelişine yapıştır :D

ilk maçta alıyorum arsenali yazarım sonucu sağol tavsiye için

semihguney

semihguney

Üye
markaj ayarlarından markaja al kardeş

alaStar

alaStar

Üye
Kardeş pas yapmıyor diyorsunda nasıl yani cris gidip autu dikip hemen mahalle maçındaki gibi alıp gitmiyor heralde demek istenen şey 3 pasta olsa sonuçta pas yapacak senin amacın topun olduğu yere anında pas ve şut tuşlarına aynı anda basıp pres yapmak ve topun cristianoya gelmesini önlemek olmalı :oke:

60Samet09

60Samet09

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]oyuncu ayarlarından düşür :D[/SIZE][/COLOR]

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ama man citye karşı arsenali alma onları durduramıyorlar ama ronaldoyu durduruyorlar real madridin oyun stili arsenale tutmuyor :)

juristokrat

juristokrat

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş pas yapmıyor diyorsunda nasıl yani cris gidip autu dikip hemen mahalle maçındaki gibi alıp gitmiyor heralde demek istenen şey 3 pasta olsa sonuçta pas yapacak senin amacın topun olduğu yere anında pas ve şut tuşlarına aynı anda basıp pres yapmak ve topun cristianoya gelmesini önlemek olmalı :oke:

Pas yapmıyor dedik de hiç yapmıyor değil ya.casillas ondan pepe/carvalho ondan ronaldo ya. Ronaldo da alır 60 metre soldan yardirir orta benzema ve gol böyle en az 40 gol yedim 10 maçta.:confused:

juristokrat

juristokrat

Üye
    Konu Sahibi
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
ben adamın üstüne gitmiyorum onun benim üstüne gelmesini bekliyorum alan savunuyorum yani sonrada ayağına kayıyorum ama topa

juristokrat

juristokrat

Üye
    Konu Sahibi
ben adamın üstüne gitmiyorum onun benim üstüne gelmesini bekliyorum alan savunuyorum yani sonrada ayağına kayıyorum ama topa

Ben çok üstüne gidiyorum daha doğrusu önleyemiyorum bunu nasıl önleriz acaba üstüne gitmesini ?

juristokrat

juristokrat

Üye
    Konu Sahibi

Usta harbi dediğin gibi çok iyi kesiyor sanga.dediğin şekilde bir maçta 4 gol attım eyvallah:D:thumbup:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

tebrikler o kaç tane attı :D

5 :ehe

- - - Eklendi - - -

Kolo Toure ve Kompany de çok iyi. Gördüğüm en iyi PES savunması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...