FIFA 13′de saç baş yolduracak kaçan goller

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
EA Sports futbol sevenlerle bilgisayar tutkunlarının tek bir çatı altında toplandığı FIFA serisinin en son zinciri 13’de kaçan birbirinden ilginç golleri bu video içeriğinde topladı.
Yayınlanan videoda ‘‘ yok artık buda kaçar mı? ’’ dedirten cinsten onlarca pozisyon göze çarparken, ancak bazen yapımda öyle goller kaçıyor ki saç baş yoldurmayı başarıyor.

İşte o video;

[video=youtube;ZZgFTGiFShY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZZgFTGiFShY#t=17s[/video]

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
benim turnuvalarda kaçırdığım golleri görseniz :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

evet PES 13 12'den sonra ilaç gibi geldi millete :D

ben pes 10 oynuyordum en çok onu seviyorum bendeki yeri ayrıdır ve henüz beni yenen yok 12de yenen çıkıyor 13ede yeni yeni alışıyorum işte çok fena paslarım var ama pepeyle üçgene bir yaslıyorum taa ronaldaya soldan içeriye doğru fuleli adımlarla giriyorum cezasahasına girer girmez bir plase gol hayatta kaçırmam :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

ben pes 10 oynuyordum en çok onu seviyorum bendeki yeri ayrıdır ve henüz beni yenen yok 12de yenen çıkıyor 13ede yeni yeni alışıyorum işte çok fena paslarım var ama pepeyle üçgene bir yaslıyorum taa ronaldaya soldan içeriye doğru fuleli adımlarla giriyorum cezasahasına girer girmez bir plase gol hayatta kaçırmam :D

ne zaman oynuyoruz :hmmm

Ali58_58

Ali58_58

Üye
yanlız fizik kurallarına aykırı :D şaka bir yana ama fifa 13te profeyonel futbolcuların bu golleri kaçırması saçma geliyor bana

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
şuan ilginç bir durumla karşı karşıyayım pes 11 ve 12'yi kaldırmayan bilgisayarım 13'ü kasmadan oynatıyor :d:

ka_za

ka_za

Üye
Çok güldüm su 4-5 kere direge sonra kaleciye carpan pozisyona :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...