Lumia 710

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 710
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Bugün bende WP'ye geçiş yaptım. Fakat ilk sorunum 710 da türkçe dil paketi bulamıyorum yardımcı olacak arkadaşlar şimdiden :tşk:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Bugün bende WP'ye geçiş yaptım. Fakat ilk sorunum 710 da türkçe dil paketi bulamıyorum yardımcı olacak arkadaşlar şimdiden :tşk:

WP7.x kullanan sistemler için Türkçe dili çıkmadı henüz bildiğim kadarıyla :hmmm

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
​Usta ciddi misin ya :(

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Aynen
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Aynen
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express
İyide Lumia 710 RM-809 o RM-821 Lumia 920 için. Yani WP 7 için dediğiniz gibi Türkçe dil desteği yok. Az öncede navifirm den baktım.

ecel54

ecel54

Üye
unlock yapabilirsen yükleyebilirsin

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yani :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İyide Lumia 710 RM-809 o RM-821 Lumia 920 için. Yani WP 7 için dediğiniz gibi Türkçe dil desteği yok. Az öncede navifirm den baktım.

Arkadaş o mesajı Tapatalk programından gönderdiği için "Sent from RM821" yazısı otomatik olarak çıkıyor.
Yani sana yazdığı bir cevap değil :)

WP7.X sistemine sahip telefonlar ülkemizde satışa sunulmadığı için onlarda Türkçe desteği yok, sonradan sunulan 7.8 güncellemesiyle de gelmedi sanırım. O yüzden ingilizce olarak kullanman gerekiyor. :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Admin
lumia710 custom rom yuklenebiliyor fakat ben hic denemedim. Custom rom yukleyebilirsen forumda xap dosyasi olarak dil paketi mevcut.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
o dosyayi yukleyebilmek icin once cihazda custom rom yuklu olmasi gerekiyor.

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yükleyeceğiz peki? WP ' nin işlerinden anlamam ki :off:

ecel54

ecel54

Üye
link verilmiş İngilizcen varsa incele :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ingilizcen iyiyse işlemleri sirayla hata yapmadan uygularsan Türkce dil dahil özgürlügün kapilarini acarsin.

genpoker

genpoker

Üye
ingilizcen iyiyse işlemleri sirayla hata yapmadan uygularsan Türkce dil dahil özgürlügün kapilarini acarsin.

bu işlem bootloader kilitli cihazlara uygulaniyor degil mi ve bunu yapabilecek birisi yokmu ben bu işlerden pek anlamam

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bu işlem bootloader kilitli cihazlara uygulaniyor degil mi ve bunu yapabilecek birisi yokmu ben bu işlerden pek anlamam

evet eger cihaziniz bootloader kilitliyse a bolumunu uyguluyayip bootloader kilidini acarak b bolumune geciyosun. Kilitli degilse direk olarak b bolumunden işini hallet.

genpoker

genpoker

Üye
Bu sayfayi cevirebilecek bi arkadaş yok mu boyle bi konunun (benim gibi)bircok arkadaşa yararli olacagini duşunuyorum

papakudioflu

papakudioflu

Admin
o ceviri beni aşar. En ufak hata büyük sorun cıkartır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt