___kaptan___
Üye
Kaptan çok sağol![]()
Merak ediyoyorum deniycem inşallah bi sıkıntı olmaz ? :O
Ne demek
Aklınıza başka şeyler getirmeyip inanarak denerseniz hiç bir sorun teşkil etmez 
Kaptan çok sağol![]()
Merak ediyoyorum deniycem inşallah bi sıkıntı olmaz ? :O
Aklınıza başka şeyler getirmeyip inanarak denerseniz hiç bir sorun teşkil etmez 
Bazi seyler konusulmaz ve araştırılmaz bilimde o yuzden arastirmiyodur Ben deniyorum yapabilirsem soylerim![]()
hani gece yarı çıplak olcaz ya üstümüze yorgan falan çekebilirmiyiz geceler soguk olur sen o yüzden hasta olmuşundur![]()
![]()

Ben asla yapmadım yapmayı da düşünmedim ama şunu merak ediyorum.Gerçekten bu forumda ben gerçekten yaptım yapabiliyorum diyen varsa samimi olarak söylesin.Çünkü bu ruhun varlığını kanıtlar ve materyalizm çöker.Bide ben hep şunu merak ettim bilim bunu niye araştırmıyor?

Herkes bişeyi illaki kanıtlamak ister, ben bunu yapıcam kanıtlar isem bunu başarır isem ki, şimdiye kadar yalan söylemedim söylemem de başarırsam bütün forumu sallıycam astral seyahat gerçek diye, ciddi anlamda takıntılı bir olay ki ister istemez her an aklıma geliyor bu gece tekrar denemelere başlıyorum dua edin de yapayım artık şunuu![]()
![]()

bekliyorum sonuçlarını![]()

Kaptan sence ne yükseldimmi
ben ilk denede yükselemedim, uğultularla panik yaptım sonra denediysemde konsantre olamadım dün gecede yorgunluktan uyudum
ama güzel ilerleme bence
devam et 
valla anlamadim hayal gibi bisey ama bende ugultu fln olmadıbendemi sorun war acaba ?
yahut olmuştur ama hissetmemiş olabilirsiniz 
Kalkmak için ne yapıcaz?![]()

Hadi bunada cevap verin![]()

Hadi bunada cevap verin![]()