[Yandex Ürünlerini Symbian'da Görmek İçin Yandex'e Mail Atalım]

Sponsorlu Bağlantılar

meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
[Yandex Ürünlerini Symbian'da Görmek İçin Yandex'e Mail Atalım]
Yandex kullananlar bilir yandex disk yandex mail yandex harita ios ve android uygulamaları var ama symbian destek vermiyor ve en önemlisi yandex browser yakın zamanda mobil sürümleride çıkması bekleniyor yeni bir tarayıcıya symbian ihtiyacı var bu yüzden bu ürünler ile ilgili talep formu yollayın ben yolladım cevabını bekliyorum ...

Yandex Ekibine ulaşmak için :

mail yollamakla hiç bişe kaybetmezsiniz deneyin lütfen

asigsasi

asigsasi

Üye
gönderdim kardeşim inşallah yaparlar kullanmak isteyenler için iyi olur ben opera kullanıyorum vazgeçemedim gitti opera mobilin yeni sürümü de baya oldu çıkmayalı

prensali

Üye
slm Benim üyeliğim ne zaman kabul olacak :) yönetim sizleri bekliyorum

Jomolocco

Jomolocco

Üye
halen symbian icin uygulama beklemeniz cok iyi ama gelmez arkadaslar olmayacak seye lades demeyin.

prensali

Üye
üyeliğim ne zaman kabul olacak arkadaşlar :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
gönderdim kardeşim inşallah yaparlar kullanmak isteyenler için iyi olur ben opera kullanıyorum vazgeçemedim gitti opera mobilin yeni sürümü de baya oldu çıkmayalı

zaten opera mobil ama adı yandex browser yalnız daha hızlı benim tablette kullandım ve farkı gördüm açıkçası ve symbian için mini versiyonu var normal opera miniden daha hızlı bence

meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi

nokianın tarayıcısı çok hantal opera mini hızlı ama alternatif bir tarayıcımız daha olsa süper olur iyişallah destek verirler symbiana

- - - Eklendi - - -

zaten opera mobil ama adı yandex browser yalnız daha hızlı benim tablette kullandım ve farkı gördüm açıkçası ve symbian için mini versiyonu var normal opera miniden daha hızlı bence

bu operanın yandex arama motorunu entegre ettigi sürüm benim duydugum kadarıyla yandex browser (kendi tarayıcısı)mobili gelcekmiş ne kadar dogru ne kadar yanlış bilemem

yaren_dede

yaren_dede

Üye

nokianın tarayıcısı çok hantal opera mini hızlı ama alternatif bir tarayıcımız daha olsa süper olur iyişallah destek verirler symbiana

- - - Eklendi - - -

bu operanın yandex arama motorunu entegre ettigi sürüm benim duydugum kadarıyla yandex browser (kendi tarayıcısı)mobili gelcekmiş ne kadar dogru ne kadar yanlış bilemem

sadece yandex entegresi değil farklı bir tarayıcı emin olabilirsin sadece arayüz aynı

meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi

sadece yandex entegresi değil farklı bir tarayıcı emin olabilirsin sadece arayüz aynı

1 aydır opera mini yandex kullanıyorum entegre dışında bişe fark etmedim ben opera mini ile yandex opera mininin boyutlarına bakmak lazım

Kayahan14

Kayahan14

Üye
yandex chromeden bile hızlı

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
attım mail bence şansımızı deneyelim altlara düşmesin konu

meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
Cevap Geldi

''İlginize teşekkür ederiz.
Öneri ve düşünceleriniz ilgili ekibe iletilecektir.'' şeklinde bir iki kişinin mailini dikkate alcaklarını sanmıyorum ama çok kişi mail atarsa dikkate alıncaktır.

Mozilla ve Chrome tarayıcıları örnek alan ve daha hızlı bir tarayıcı yakında neden mobil sürümü çıkmasın ki çıkar tarayıcıyı geçtim diger hizmetleriyle symbian desteklesin disk mesela süper ios sunduğu harita özelliği süper mail çok özellikli bunları sunsun...

asigsasi

asigsasi

Üye

Kayahan14

Kayahan14

Üye
banada öyle dediler :)

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Bende mail attım,ama umutlar kırılmasın.Geliştiricisinin bile bakmadığı bir işletim sistemine uygulama çıkaracaklarını hiç zannetmiyorum.Eldekiler ile devam..

asigsasi

asigsasi

Üye
bende sanmıyorum fakat arkadaşı kırmamak için gönderdim hem çıkmadık candan umut kesilmez miş:D

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye

Üst Alt