astral seyhat ve lucid ruya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alemci_09

alemci_09

Üye
    Konu Sahibi
astral seyhat ve lucid ruya
Arkadaslar bunları ilk defa burda yani maxicepte gordum 2 side nasil yapilir yardımcı olurmusunuz psikoloji saglam sıkıntı yok ölüm konusu ise bi dogarken ölmüşüz sıkıntı yok denemek istiyorum tabi ha diyince olmaz hangi yolu izlicem ne yapcam bi yardım edin

*Astral seyahat; Ruhumuzun bi nevi hayâlen bedenimizden ayrılmasıdır!*Astral seyahat ile beden ayrılan ruh, hiç bir varlığa temaz edemez ve kimse sizi göremez
*Astral seyahat sırasında herşey düşüncenize bağlı olduğu için, siz başka varlıklar düşünmedikçe onlar ile karşılaşmazsınız
*Astral seyahat'in ölüm olasılığı internette bi yerde okuduğuma göre alemler arası değişim yapıp aşırıya kaçma durumda meydana gelebilir bunun olma ihtimali olarakta %0.1 olasılık veriliyor diyebilirim

Buraya kadar bi sorun yok ise asıl olaya geçebiliriz

Astral seyahati gerçekleştirmek için;

*Karanlık ortam şart !
*Sakin ve duru bir kafa olmazsa olmaz
*Sessiz bir ortam illâ ki

+ bu 3 şartı sağladı iseniz yatağınıza uzanın, bedenden daha çabul ayrılmak adına yarı çıplak olabilirsiniz

* Yatağa uzanın, hiç bir şey düşünmeden bir dakika kadar sakince durun,
* Ardından ayaklar birbirine paralel eller yanda düz bir vaziyette yatarken;

*Gözler kapalı,Ellerinin ve ayaklarının ağırlaştığını içinden defalarca tekrarlıyorsunuz ! (7-8 / 10-15 kez olabilir konsantrenize bağlı)

* Yavaş yavaş bedeninizden ayrıldığınızı düşünün bu sırada daha da ağırlaşıyor elleriniz bunu hissedin, bedeninizden ayrıldığınıza odaklanın

*Kendinize yukardan baktığınızı düşünün (aynı şekilde defalarca tekrarlayınız)

Burası önemli:

*Karnınızda karıncalanma olacak alnınızda gerilme ve kulaklarınızda derin bir uğultu, burada ürktüğünüz vakit ipler kopar ve seyahat gerçekleşmeden kalırsınız ve aynı gün tekrarlasanız dahi başaramazsınız

*Uğultulara karıncalanmaya vs aldırmadan aynı düşüncelere devam kendinizi yukardan gördüğünüzü düşünün,

***Uğultu-karıncalanma doğru yolda olduğunuzu gösterir

*Aynı düşünceleri aklınıza başka bir düşünce getirmeksizin tekrarlamanız halinde bir anda kendinize tavandan bakabilirsiniz bu anda korkmayınız kendinizi yatakta yatıyor olarak göreceksiniz

*şimdi sakin sakin odada dolaşınız ilk denemelerde uzak yerlere gitmemeniz tavsiyemdir, yavaş yavaş başlayın evde sokakta vs dolaşın

**Biri odaya girmesi durumunda bedeniniz ani bir tepkime ile ruhunuzu geri çağırır ve hızlı bir dönüş yaşarsınız irkilerek yada çığlık atarak uyanabilirsiniz dikkat ediniz

İşte bu kadar bir sorun olursa buralardayız

lucid den astral seyhate geçiş alıntıdır .

Bildiğimiz üzere Lucid Rüyalar
rüyada olduğunu bilip rüyayı
kontrol etmektir. Lucid rüyaya
geçişi anlatmayacağım. Direk
Lucidden başlıyorum. Lucid
Rüyadasınız ve kontrol sizde.
İstediğinize bağlı isterseniz rüyayı
yaşarsınız biraz eğlenirsiniz sonra
çıkarsınız. İster hemen astral
seyahate çıkarsınız. Fakat şunu da
belirteyim rüyada fazla takılınca
unutabiliyor insan farkındalığı
kaybedebiliyor ya da rüyanın
güzelliğine kapılıp astral seyahate
çıkmayı unutuyor. Unutmayalım ki
1. önceliğimiz astral seyahat. Evet
lucid ruyadayız. Hemen
bağırıyoruz ' Rüyadan çıkmak
istiyorum ! ' diye. Ya da nefesinizi
tutabilirsiniz. Ama tavsiyem
bağırmak. Çünkü nefesi tutarak
uyanabilirsiniz. Neyse konuya
gelelim. Bağırdık. Sanki rüyayı
televizyondan izliyorduk da
televizyon karıncalandı. Aynen
böyle oldu. O Karıncalanma
olduktan sonra Uyku ile uyanıklık
arasında bir durumda oluyoruz. Bu
durumda astral seyahate çıkmak
için son bir adım kaldı. ' Telkin
Vermek ' Hemen kendimizi
yukarıdan vücudumuzu izliyor gibi
dusunuyoruz. 3 bilemedin 5sn
içinde çekilme hissediyoruz
çekilmeyi hissettiğimiz gibi ipe
tırmanma ya da iple tavana
çekilme, düşme hissi artık hangisini
daha iyi yaşayabileceğinizi
düşünüyorsanız onu
düşünüyorsunuz ve anında sanki
vakumlanmışsınız hissi veriliyor.
Öyle bir çekim oluyor ki ben ilk
olduğunda şaşırmıştım. Evet
astral seyahatteyiz Astral
seyahatte yeni iseniz önce
görüntü oluşmayabilir beyaz bir
ekran gibi. 2-3sn geçer ve
görüntü gelir. Genellikle odanızda
çıkarsınız fakat başka yerlerde de
çıkış gerçekleşebilir. AA odada
değilim sanırım yapamadım gibi
düşüncelere sakın kapılmayın.
Başardınız Kendi bedeninizi
görebilirsiniz. Sakın korkmayın.
Korkmaktan ziyade hiç bir şey
düşünmemeye çalışın. Bu astral
boyutta kalma sürenizi uzatır.
Fazla düşünceler bedeninize geri
döndürür. Neyse ilk çıkışınız ise
önce hafif bir şekilde uçmaya
çalışın. Zaten ilk çıkış çok uzun
sürmez. Astral seyahatten
çıktıktan sonra rüyaya girersiniz.
Uyanmazsınız. Eğer bu yöntemle
çıktıysanız. Rüyaya girersiniz ve
çakra faaliyetlerinden dolayı
rüyalarınızı daha çok hatırlarsınız.
Yazı bana aittir alıntı yapacak
arkadaşların alıntı olduğunu
belirtmelerini istiyorum.
Deneyen ve olumlu sonuç alan
arkadaşların paylaşması dileğiyle
İyi forumlar

konuyu duzenlemek istedim önemli yerleri öne aldım ilk girenler aramasın die arkdaslar

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
:catcat:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Lucid rüya hakkında bir bilgim yok lâkin astral seyahat deneyimim azıcıkta olsa vardır; umarım yardımcı olurum,

öğrenmek istediğiniz tamamiyle astral seyahat gerçekleştirmek mi yoksa yalnızca hazırlık aşaması vs mi acaba? :tebessüm:

alemci_09

alemci_09

Üye
    Konu Sahibi
Valla gerceklestirmek daha 2 saat oldu goreli yorumlari fln okudum senin yorumlari fln iste
ilgimi cekti ve yapmak istiyorum ama napicami pek anlamadim heryerde farklı seyler yazıyor bi yardım et halledeyim su isi ;)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Peki o zaman;

*Astral seyahat; Ruhumuzun bi nevi hayâlen bedenimizden ayrılmasıdır!
*Astral seyahat ile beden ayrılan ruh, hiç bir varlığa temaz edemez ve kimse sizi göremez
*Astral seyahat sırasında herşey düşüncenize bağlı olduğu için, siz başka varlıklar düşünmedikçe onlar ile karşılaşmazsınız :oke:
*Astral seyahat'in ölüm olasılığı internette bi yerde okuduğuma göre alemler arası değişim yapıp aşırıya kaçma durumda meydana gelebilir bunun olma ihtimali olarakta %0.1 olasılık veriliyor diyebilirim :)

Buraya kadar bi sorun yok ise asıl olaya geçebiliriz :oke:

alemci_09

alemci_09

Üye
    Konu Sahibi
Aynen devam ;)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Astral seyahati gerçekleştirmek için;

*Karanlık ortam şart !
*Sakin ve duru bir kafa olmazsa olmaz :oke:
*Sessiz bir ortam illâ ki :)

+ bu 3 şartı sağladı iseniz yatağınıza uzanın, bedenden daha çabul ayrılmak adına yarı çıplak olabilirsiniz :oke:

* Yatağa uzanın, hiç bir şey düşünmeden bir dakika kadar sakince durun,
* Ardından ayaklar birbirine paralel eller yanda düz bir vaziyette yatarken;

*Gözler kapalı,Ellerinin ve ayaklarının ağırlaştığını içinden defalarca tekrarlıyorsunuz ! (7-8 / 10-15 kez olabilir konsantrenize bağlı)

* Yavaş yavaş bedeninizden ayrıldığınızı düşünün bu sırada daha da ağırlaşıyor elleriniz bunu hissedin, bedeninizden ayrıldığınıza odaklanın,,

*Kendinize yukardan baktığınızı düşünün (aynı şekilde defalarca tekrarlayınız)

Burası önemli:

*Karnınızda karıncalanma olacak alnınızda gerilme ve kulaklarınızda derin bir uğultu, burada ürktüğünüz vakit ipler kopar ve seyahat gerçekleşmeden kalırsınız ve aynı gün tekrarlasanız dahi başaramazsınız :oke:

*Uğultulara karıncalanmaya vs aldırmadan aynı düşüncelere devam kendinizi yukardan gördüğünüzü düşünün,

***Uğultu-karıncalanma doğru yolda olduğunuzu gösterir :oke:

*Aynı düşünceleri aklınıza başka bir düşünce getirmeksizin tekrarlamanız halinde bir anda kendinize tavandan bakabilirsiniz bu anda korkmayınız kendinizi yatakta yatıyor olarak göreceksiniz :)

*şimdi sakin sakin odada dolaşınız ilk denemelerde uzak yerlere gitmemeniz tavsiyemdir, yavaş yavaş başlayın evde sokakta vs dolaşın :)

**Biri odaya girmesi durumunda bedeniniz ani bir tepkime ile ruhunuzu geri çağırır ve hızlı bir dönüş yaşarsınız irkilerek yada çığlık atarak uyanabilirsiniz dikkat ediniz :tebessüm:

İşte bu kadar bir sorun olursa buralardayız :tebessüm:

codblackops2

codblackops2

Üye
anam o ney öyle ya la tirstim

___kaptan___

___kaptan___

Üye
anam o ney öyle ya la tirstim

İlk denemem de uğultulardan korktum başarısız oldun tekrar denedim aynı gece olmadı ama sabaha bir hastalandım 2 hafta çektim hastalığı grip soğuk algınlığı yani hastalık derken Astral ile ilgili değil yani :d:

codblackops2

codblackops2

Üye
İlk denemem de uğultulardan korktum başarısız oldun tekrar denedim aynı gece olmadı ama sabaha bir hastalandım 2 hafta çektim hastalığı grip soğuk algınlığı yani hastalık derken Astral ile ilgili değil yani :d:

Ben korkarım yapamam öyle şeyler :ehe

CrazyJeRvu34

Üye
bende yapacamda korkudan konsantire olamıyorum .d

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

alemci_09

alemci_09

Üye
    Konu Sahibi
Yapamadim aksam odamdaki sati camdan attım tik tak tik tak tik tak bizaman sonra kafamın icinde idi siniroldum iyice attım dışarıya saat 4 de kadar ugrastım olmadı bugece devam bakalım ;)
yüksele bilcemmi
gerci yüksekten korkarım ama neyse ;)
sakaydı tabi ;)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Kalkmak için ne yapıcaz? :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
bende yapacamda korkudan konsantire olamıyorum .d

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Benim korktuğumu bir bilseniz ama benim sorunun kafanın içindekiler yani korku sorun değil benim için :) kafa karışık :bilmm

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Yapamadim aksam odamdaki sati camdan attım tik tak tik tak tik tak bizaman sonra kafamın icinde idi siniroldum iyice attım dışarıya saat 4 de kadar ugrastım olmadı bugece devam bakalım ;)
yüksele bilcemmi
gerci yüksekten korkarım ama neyse ;)
sakaydı tabi ;)

Korkmaaa aklınıza başka varlıkları getirmeyip yükseleceğinize inandıktan sonra sorun olmaz :)

Legendary.

Legendary.

Üye
Kaptan çok sağol :D

Merak ediyoyorum deniycem inşallah bi sıkıntı olmaz ? :O

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt