Avea'da herkese uygun bir internet paketi var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tron45

tron45

Üye
    Konu Sahibi
Avea'da herkese uygun bir internet paketi var
Avea’nın faturalı müşterilerine sunduğu çok seçenekli internet paketleri portföyü faturasız müşterileri ile de buluşuyor.

Avea’nın, geniş bir ürün portföyüyle sunulan internet teklifleri ayda 2 TL’den başlayan fiyatlarla sunulacak. Avea’nın internetle yeni tanışanlara özel tanışma paketleri ise yüzde 50 indirimle ayda 4,5 TL’den başlayan fiyatlarla Avealılar ile buluşacak
Yenilikçi teknolojilerin lideri Avea, müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmaya devam ediyor. İnternet tekliflerini faturasız müşterileri için de yenileyen Avea, müşterilerine çok çeşitli internet paketleri sunuyor. İnternetle yeni tanışanlardan, sadece sosyal medya kullanan ya da interneti hep cebinde taşımak isteyen müşterilere birbirinden çeşitli internet teklifleri Avea’dan geliyor.
Avea’nın 3G dünyasının en çeşitli kampanyalarını, en avantajlı fiyatlarla sunduğu paketleri ayda 2 TL’den başlayan fiyatlarla sunulurken, cepten internet deneyimini yeni yaşamaya başlayacak olan Avea müşterilerini ise standart internet paketlerinde %50 indirim fırsatı bekliyor.

Faturasız​
Paket Ücreti​
TANIŞMA PAKETİ – 100MB
Paket kotası bitiminde 0.492KR/100KB ile ücretlendirileceksiniz​
4.5 TL​
TANIŞMA PAKETİ – 500MB
7.5 TL​
TANIŞMA PAKETİ – 1GB
9.5 TL​
100MB
9 TL​
500MB
15 TL​
1GB
19 TL​
SOSYAL MEDYA PAKETİ
Paket kotası 75MBdır.Paket kotası bitiminde 0.492KR/100KB ile ücretlendirileceksiniz​
2 TL​

murat.122a

murat.122a

Üye
sınırsız paket varmı

• Beğen
Tepkiler: lecturer19
everest22

everest22

Üye
benm ablamda 9.99 tlye vodadoneda su an kaldırılmıs olan cepneti aylık sınırsız 7.2 mb 9.99 tl idi gerek yok boyle şeylere avea cok iyi hiz olarakta ama :)

oguzalp44

oguzalp44

Üye
turkcell sınrsız aynı şartlar 20 tl hemde turkcell kalitesi

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Turkcell ve vodede net kalitesi yok. Resmen mazot gibi koklatiyor.
Avea ise hem hız hem fiyatlar çok iyi. Ama öbürleri cekemeyip aveayi mahkemeye veriyorlar.

gokhan_oznur06

gokhan_oznur06

Üye
avea seç ve faturasızdan geçenlere1 gb kotalı sınırsız internet 10 lira turkcell farkı diyen arkadaş sizde de 1 gb kota sınırı var sonra hız düşüyor ve 20 lira

oguzalp44

oguzalp44

Üye
ben avea nın sadece internet diye verdiği paket var 22 lira hız düşünce 98 kps turkcell aynı 20 tl onu söylemiştim senin dediğin komple paket biliyorum kardeşim kullanıyor internet konusunda hepside cimri turkcell 3 g altyapısı hem yaygın hemde mükemmel ben kullanıyorum 12 mb buluyor evde

murat.122a

murat.122a

Üye
ben avea nın sadece internet diye verdiği paket var 22 lira hız düşünce 98 kps turkcell aynı 20 tl onu söylemiştim senin dediğin komple paket biliyorum kardeşim kullanıyor internet konusunda hepside cimri turkcell 3 g altyapısı hem yaygın hemde mükemmel ben kullanıyorum 12 mb buluyor evde

Sadece internet paketini faturasızlarda alabilirmi

oguzalp44

oguzalp44

Üye
evet alabiliyor 96 kps de fena değil işi görüyor

cedit52

cedit52

Üye
Avea'da günlük sınırsız paket varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...