Eski Sevgiliden Kezzaplı Saldırı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Eski Sevgiliden Kezzaplı Saldırı !

Almanya’nın Düsseldorf kentinde yaşayan bir Türk kızı kapısının önünde kezzaplı saldırıya uğradı. Saldırganı talihsiz kızın ayrıldığı Türk sevgilinin azmettirdiği ortaya çıktı.

Almanya'nın Düsseldorf kentinde yaşayan Reyhan A. adlı Türk kızı, kapısının önünde kezzaplı saldırıya uğradı. 20 yaşındaki Reyhan'ın,
Hilden kasabasındaki evlerinin çalan kapısını açtığında kapıda duran 18 yaşındaki birinin yüzüne attığı kezzapla ağır yaralandığı bildirildi.

Kapıyı çalan kişinin eczaneden temin ettiği
öğrenilen kezzabı hiç birşey söylemeden genç kızın yüzüne döktüğü öğrenildi. Olaya müdahale etmek isteyen talihsiz kızın anneannesinin de elinden yaralandığı kaydedildi.

Yüzünden ciddi bir şekilde yaralanan Reyhan A,
Duisburg'daki BG Kaza Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kezzabı atan kişiyi, Reyhan A.‘nın iki yıl önce
ayrıldığı eski sevgilisi Serhat K.‘nin azmettirdiği öğrenildi. Cumartesi günü meydana gelen olay sonrası, suçunu itiraf eden genç kızın eski sevgilisi tutuklanırken, 18 yaşındaki saldırgan da ertesi gün polise teslim oldu.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Yuh artık beee, al beni de 3 gün önce terketti gitti, umrumda mı değil, köpek gibi sevdim, ama zerre umrumda değil, giden gider, pişman olur döner, ama kabul eder miyim assssla canı yansa ne yanmasa ne benim hesabım öbür tarafta :naughty: + Haber için :tşk:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Yuh artık beee, al beni de 3 gün önce terketti gitti, umrumda mı değil, köpek gibi sevdim, ama zerre umrumda değil, giden gider, pişman olur döner, ama kabul eder miyim assssla canı yansa ne yanmasa ne benim hesabım öbür tarafta :naughty: + Haber için :tşk:

:rica: kardeşim.

Bir söz daha yazayım.

Unutulanlar unutanları asla unutmazlar.

___kaptan___

___kaptan___

Üye

:rica: kardeşim.

Bir söz daha yazayım.

Unutulanlar unutanları asla unutmazlar.

Unutmam kardeşim onu kalbimin en ücra köşesindeki tozlu rafta saklıyorum 3 yıl getir getir sonra bitir haaa, yok öyle yağma öbür tarafta sorcam ben bu dünyada işim yok benim :(

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Bir tane daha söyleyeyim.

Geçmişi bırak Geleceğe bak.

AHMED...

AHMED...

Üye
bu kezzap atanları idam etmek lazım madur olan hergün her aynaya baktığında ôlùyor çünkü çok üzücü inşallah yakın zamanda sağlığına kavuşur

___kaptan___

___kaptan___

Üye

En iyisini yapıyorsun kardeşim.

Bakmayın siz benim gözümdeki yaşlara,
Kaldır kadehini içelim haydi eski aşklara,
Bakmayın siz benim gözümdeki yaşlara,
Kaldır kadehini içelim haydi yeni aşklara :D

zombaka

zombaka

Üye
adama bak sevgilisine kezzap sıkmış sanki babasının malı tövbe tövbe ayılmışsınız işte ne gururu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...