Lumia820 istem dışı internete bağlanıyor. Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

__hacı__

Üye
    Konu Sahibi
Lumia820 istem dışı internete bağlanıyor. Yardım Lütfen
Arkadaşlar lumia 820 microsoft hesabımı girdim. E-posta sürekli aktif. Gelen kutuma mail gelince doğal olarak sim kartından para gidiyor. Oturumu kapat gibi bir ibare bulamadım. Bunu nasıl engelleyebilirim??

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ayarlar/şebeke/mobil veriyi kapat

ecel54

ecel54

Üye
İngilizce olarak anlatabilirim telefon İngilizce :D settings(ayarlar)/celluar(mobil internet olabilir)/veri dolaşımını devre dışı bırak, mobil interneti kapat :D

- - - Eklendi - - -

internette gezerken arka planda maillere falan bakıp kota harcamasını istemiyorsan batarya tasarruf moduna al veya dolaşımı kapat

ecel54

ecel54

Üye

Mobil veriyi kapatırsa diger sosyal aglardan mahrum kalıcak facebook gibi mesela bunun baska yolu yok mu :)

o seçeneğin altında dolaşımla ilgili bir seçenek olması lazım oradan yapabilir veya batarya tasarrufa alırsan yine bağlanmaz. telefon Türkçe olsa direk anlatacam ama değil :D

qwerty41

qwerty41

Üye
Telefon neden ingilizce onu anlıyamadım Türkçe olmuyor mu:ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mail/ayarlar/senkronizasyon ayarlari/manuel senkronizasyon.
Bu şekilde kendin senkronizasyon yapmadikca veri kullanmaz. Fakat sosyal aglardan tanimli hesap varsa onlar da veri kullanir ve yine tl gider o yuzden en iyisi mobil veriyi kapatmaktir. Hatta daha iyisi bir internet paketi alip hepsini acmaktir.

• Beğen
Tepkiler: n000k
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt