öyle bir patent aldılarki

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
öyle bir patent aldılarki
Günümüzde teknoloji öyle bir hal aldı ki, binlerce kilometre uzağımızdaki insanlarla iç içeymiş gibi görüşüp duygularımızı bire bir aktarabiliyoruz. İnternetten görsel olarak ve yazı ile sağladığımız bu iletişimin, ilerleyen zamanlarda çok daha ileri boyutlara ulaşacağı kesin. Örneğin "dokunsal boyut" gibi...

Microsoft'un geçtiğimiz günlerde aldığı patent, tam da bunu kapsıyor. Yazılım devi, insanların sanal olarak el sıkışmasını ve birbirlerine sarılabilmesini sağlayan "dokunsal geribesleme" teknolojisinin patentini, ABD Marka ve Patent Ofisi'nden resmi olarak aldı.

Yeni patentiyle ilgili açıklama yapan Microsoft, "patentin, özel bir geribesleme teknolojisi sayesinde sarılma, el sıkışma, beyaz tahtaya yazı yazma gibi dokunsal olanakları sağlayacağını" ifade etti..

Microsoft, söz konusu patenti henüz ürünlerinde kullanmayacak olsa da, yazılım devinin Skype hizmeti bu teknoloji için biçilmiş kaftan gibi duruyor. Ayrıca sanal olarak insanların birbirlerini hissedebilmesini sağlayan bu teknolojinin, çoğu internet düşkünü tarafından el sıkışma ve sarılma harici amaçlarla da kullanılacağı kesin

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:oha:

Haber için :tşk: kardeşim.

dookie85

dookie85

Üye
uzak mesafe ilişkileri çağ atladı desene.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Adamın köküsün Microsoft be kralsın kraaaaall :alkis :alkis :alkis Helâli hoş olsun vallahi, benim gibi 7x24 sanal ortam canavarı için iyi olur Furkan kardeşimin elini sıkmak isterim :kıskıs: + Haber için :tşk: :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Burda olursa ilk gün tacizler başlar

- - - Eklendi - - -

Adamın köküsün Microsoft be kralsın kraaaaall :alkis :alkis :alkis Helâli hoş olsun vallahi, benim gibi 7x24 sanal ortam canavarı için iyi olur Furkan kardeşimin elini sıkmak isterim :kıskıs: + Haber için :tşk: :)

Eyvallah kardeşim el sıkmak önemli değil. Gönüller bir oldumu samanlık seyran olur .

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Eyvallah kardeşim sende sağol :tebessüm:

Astrosman

Astrosman

Üye
Habar için savol :ehe

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
microsoft akmış patent olarak

phasan

phasan

Üye
Ben skyp kullanmiyorum artik bende tango video cal viber video cal kullaniyorum

___kaptan___

___kaptan___

Üye

ben teşekkür ederim kardeşim mutlu yıllar dilerim

- - - Eklendi - - -

ben teşekkür ederim kardeşim mutlu yıllar dilerim

Allah razı olsun çok teşekkür ederim :tebessüm: / o değilde ben 2013'e maxicepte girdim bütün yıl maxicepte nasıl olcam 2 aya askere gidicem :d: şaka bi yana bu batıl inanca inanmıyorum inansam şuan prof. Olurdum :kıskıs:

pirenuri

pirenuri

Üye
sarılma harici amaçlarla da kullanılacağı kesin derken nasıl bir amaç acaba korkmaya başladım :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Vaav.. İşte buna bilişim derim..

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:oha:

:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt