Fin pilot Heiki Kovalainen de Lumia920 ci çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fin pilot Heiki Kovalainen de Lumia920 ci çıktı
Ünlü formula1 yarış pilotu Heiki Kovaleinen twitterdan paylaştığı Lumia920 ile çekilmiş resimlerle lumia920 için gerçekten çok iyi bir telefon diye acıklama yaptı. Gectigimiz yıllarda Mclaren ve Lotus takımlarında yarışan ünlü pilot bu yıl Catheram takımının pilotlugunu yapıyor.

Bu arada Heiki'nin Lumia920'yi reklam amaclı degil kendisinin satın aldigını belirtelim. Bunu resimlerine yapilan yorumlara attigi retweetlerde de belirtmiş.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve m542tf

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Formula pilotu, tavşana modellik yaptırmış :kıskıs:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
özgür pc'deysen resimleri bir inceler misin. Ben telefondan baktım neredeyse sıfır hatalı cıkmış resimler.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
özgür pc'deysen resimleri bir inceler misin. Ben telefondan baktım neredeyse sıfır hatalı cıkmış resimler.

Üstteki dolunay manzarası çok başarılı çıkmış da, tavşanın olduğu resimde sanki biraz dağılma var gibi :hmmm
Sanırım o resmi "zum yaparak çekmiş" tavşanı ürkütmemek için.
O yüzden hafif dağılma var.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
e o kadar olsun zaten beyaz dengesini ayarlamakta sorun yaşayan kamerayla bembeyaz bir kare alınmiş:kıskıs:

m542tf

m542tf

Üye
Tavşanı sevdim acaba yahnisi nasıl olurdu :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olabilir. Ben kamerayi test ederken %25 civarinda zoom yapip manuel odaklama yaparak iso100 ayarda resimler cekmiştim. Otomatik ayarlara gore daha net cekiyor.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Birinci resim çok güzel çıkmış.

oska1989

Üye
habere bak ya.adam zaten finlandiyalı herhalde övecek bu telefonu.zaten finlandiyalı başka bir ünlü söyleyin deseler kimse bilemez.yok ki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...