Neden Apple ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Neden Apple ?
Google play'de ve Apple store'da 700.000 geçkin uygulama olduğunu biliyorum. İkisininde uygulama sayısı neredeyse birbirinin aynısı, ayrıca android kullanım oranı iphone'dan kat ve kat daha fazla olmasına rağmen, neden birçok uygulama sadece apple'a çıkıyor? Bazıları sonradan android'e çıkarken bazıları hiç çıkmıyor? Konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum...

enterneoll

enterneoll

Üye
şu sıralar apple'a (ios) çıkıpta android çıkmayan uygulama pek yok.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Uygulama üreticileri Apple'dan daha fazla kazanıyorlar. En büyük sebep bu.

• Beğen
Tepkiler: 61semih ve suat1111
omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Örneğin:kanal d,vatan bilgisayar,uzman tv,sorularla islamiyet,mynet çanak okey vb.

rapman

rapman

Üye
apple daha prestijli.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şöyle bir olayda var. Piyasanın en çok kullanılan işletim sistemi Android olduğu için çok fazla sayıda Android cihaz var ve bu oyunlar hepsini senkronize edilerek çıkıyor yani Apple'ın cihazları az olduğu için kısa bir sürede ve ilk olarak Apple'a çıkıyor.

yebtiyatro

yebtiyatro

Üye
Apple uygulama üreticilerine çok daha fazla ücret veriyor arkadaşlar. Birde Android de isteyen hiç bir işlem yapmadan Apk olarak ücretsiz yükleyebiliyor fakat Iphonelarda falan jailbreak yapılması gerekli çoğu kişide yapmak istemeyip ücretli alıyor. Zaten Türkiyeyi baz almayın yurt dışında ki Apple kullanıcıları gayet bonkörler alışveriş konusunda çok fazla sayıda uygulama alıyorlar. Ben android kullanıyorum ve gerçekten seviyorum ama şöyle bir durum var ; Benim en yakın arkadaşım uzun zamandır Iphone kullanıyor ve cidden Applestore çok kaliteli programlar içeriyor. Bir çok güzel uygulama sırf paradan dolayı androide gelmiyor. Şuanda zaten Apple storeda 1 milyar uygulama varken Googleplayde 700 milyon tane var. Ama çok hızlı gelişen bir mağazamız var ben inanıyorum en geç 1,5 sene içerisinde eşitlenecek mağazalar

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Yani apple'a uygulama geliştirmek daha kolay ücretli uygulama geliştirenler android'e göre daha fazla para alıyor diyebilir miyiz?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Yani apple'a uygulama geliştirmek daha kolay ücretli uygulama geliştirenler android'e göre daha fazla para alıyor diyebilir miyiz?

daha kolay mı bilmiyorum ve zannetmiyorum ama daha kârlı olduğu gerçek. Bkz: Amerika pazarı.

Symbianize

Symbianize

Üye
Bir dakika Appstore ile G.Play birmi ? O programların yarısı çifter çifter üçer üçer her marka için ayrı uygulama bile var 700bine aldırış etme ayrıca fifa13 ve realracing 3 çıkmayacakmış androide ayrıca bütün iphone uygulamaları (arayüz ,kullanış ) bakımından androiddekinden iyi bu benim yorumum tabi birde appleın pazarı daha elit

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
Androidinde sonu symbian gibi olursa bir daha telefon almicam

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
alenkolik

alenkolik

Üye
Konu dogru yerde mi acaba ? :s

MrExpert

MrExpert

Üye
Androidde herşeyi ücretsiz yükleyebiliyorsun bu yüzden apple bu konuda 1 adım önde...

Symbianize

Symbianize

Üye
İPhonedada yükleniyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt