Neden Siz de Yapmayasınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Neden Siz de Yapmayasınız ?
Hadi gelin gruba ve sıfırdan hiç olmadı 2d güzel oyunlar yazalım.Bu işte ilerleyip de güzel oyunlar yazan bu işten para bile kazanabilir.
Grubumuz burda : MaxiPort Takımı - MaxiCep.Com
Cevaplara en kısa zamanda dönmeye çalışacağım.Çok bilirim iyi yapıyorum demiyorum.
Bizler yazılım bilmeyen hatta cahil insanlar olabiliriz.
Ama doğru destek ve yardımla çok daha fazlası da olabiliriz.
Tam da istenilen şekilde.Gereken şekilde.

• Beğen
Tepkiler: capkino06

Rancho

Rancho

Üye
Asphalt 7 yi yapabilir misin ?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Aslında ilgilenenler olursa iyi olur :( güzel bir çalışma olacağına eminim :oke:

Asphalt 7 ve GTA (tamamı olmasa da idare edecek derecede yeterli olur)

Şimdiden kolay gelsin başarılar :alkis

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Hmm yapabiliriz katılıyorum :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
ben birlikte yapmaktan bahsediyorum.ben yapamam ama yapmanızı sağlayabilirim.ayrıca 3d için hiçbir şey söyleyemem,2d yapılır ama

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
ben yapmaya çalışırım ama zamanım olmuyor liseye gidiyorum ancak yaz tatilinde elimden geleni yapabilirim

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
yaşın 22 görünüyor.. Da neyse... Her türlü yardıma açığız...

Kayahan14

Kayahan14

Üye
ben bilgi yarışmalarını üstlenirım ve katılıyorum :)

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
pek anlamam ama sonuna kadar destek oluruz

ahmetdemircim

Üye
Yapilirsa cok iyi olur gercekten.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar oyunu boşverin. webkit browser yapmaya bakın. pixelpipe'nin yaptığı facebook browseri biliyorsunuzdur. kendinizie oradan bir kaç site adresi gönderip test ederseniz aslında teleofnun içinde nasıl bir canavar browser olduğunu görürsünüz. bu browser facebook touch ve facebook desktopu androidlerden farksız çalıştırıyor. desktop sitesini bilgisayardaki gibi kullanabiliyorsunuz. sayfa yükleme hızıda çok iyi. browser qt qml ile değil qt application olarak yapılmış. pixelpipe ye defalarca mail attım bununla bir browser yapması için ama cevap atmadılar. facebook browser her türlü htm5 videolarını açabiliyor. bence bu işten anlayan bir kaç arkadaş bir araya gelirse bu yapılabilir. ve yapılırsa emin olun operadanda refresh ve fp2 nin browserindende daha iyi olur. ki facebook browserin browser özelliği hepsinden iyi bizzat kendim test ettim. ve son olarak bunu yapan paraya para demez. çünkü bu telefonları kullanan herkes bu browsere aç arkadaşlar. sıfırdan kod yorumlayan browser yazmayacaksınız. webkit zaten mevcut sadece onu browsere çevireceksiniz. qml ile yapmaya çalışmayın çünkü qml deki özellikler çok sınırlı.

- - - Eklendi - - -

eğer bir kaç kişi bunu yapmaya karar verirse bende bu ekibin içinde fikir verme açısından yer almak isterim.

• Beğen
Tepkiler: Mr. SaLÇa
KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Oyun yapma konusunda hiç bir bilgim maalesef yok fakat yapmak çok isterim ama ona da pek vaktim yok o yüzden ben fikren sizin ve bizim için en iyisi ve oynanacak bağımlılık yapacak oyun tavsiyeleri verebilirim 7 yasından beri oyun oynuyorum ve hala orjinal oyunlar alıp oynamaya çalışıyorum gerçekten güzel projeler sunabilirim fakat yapım konusunda hiç bilgim yok ama fikren sonuna kadar destek sunabilirim.

dejavu178

dejavu178

Üye
gamemaker yardımıyla pc için bir kaç 2D oyun yapmıştım ama mobil için nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum. Flashla denemiştim bayaa uğraştırdı pes ettim

caglar b

caglar b

Üye
oyun degilde uygulama çevirmek hem daha basit hemde daha yararlı olur bir hd oyunu symbiana portlamak için yada baştan yazmak için harcayacagınız enerjiyle çok sayıda uygulama portlayabiliriz (söylemesi kolay)
c++ bilgimi geliştirmek için iyi bir fırsat olur yardımcı olmaya çalışırım

Metin MF

Metin MF

Üye
Süper olur :) ama bu konularda bilgim yok katılamam :(

komando04

komando04

Üye
gelmez artık

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar grupta direk anlatım konusu mevcut.sıfır bilgiyle de girseniz elbet öğrenirsiniz,çok basit.

- - - Eklendi - - -

Bu arada symbian bilgim yok tarayıcı yapabileceğimizi zannetmem

- - - Eklendi - - -

Bu arada symbian bilgim yok tarayıcı yapabileceğimizi zannetmem

erhanred

Üye
Tabi neden istemeyelim ki android de olan oyunlar olsa yeter

Orochi

Orochi

Üye
ben gelirim abi

gkcll

gkcll

Üye
hadi hayırlısı biraz katkı mız olabilir :)

Üst Alt