Siteye Bir Öneri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheBear

Üye
    Konu Sahibi
Siteye Bir Öneri
Siteye yeni üye oldum çok güzel bir site ancak yeni tel. sahipleri için bir program listesi yapsak mesela örn:
s60 Serisi Telefonlar için ilk programlar
-bilmemne temaları link
-şifreleme link
-mp3 çalar link
-oyunlar falan link
S40 Serisi Telefonlar için ilk programlar
-bilmemne temaları link
-şifreleme link
-mp3 çalar link
-oyunlar falan link
gibi herkesin ihtiyaç duyacağı programların olduğu bir ihtiyaç listesi hazırlasak olmazmı forumda arayarak zor oluyor. böylece üyelerin işini dahada kolaylaştırmış oluruz....

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kimin ne istediğini nasıl bilecekler?

biraz daha ayrıntılı yazar mısın?

TheBear

Üye
    Konu Sahibi
yani demek istediğim şu ilk başlarda çoğunluğun aradığı programlar bunlar genelde Tema Oyun ve Şifreleme programı oluyor bunları her işletim sistemine göre tek bir başlıkta((yani her işletim sistemi için bir başlıkta)) toplasak diyorum

maxiburak

maxiburak

Üye
iyi olur aslında

Ozan

Ozan

Admin
Bir nevi Toolkit diyorsunuz aslında yani hazır bir program paketi ( en çok kullanılan uygulamaları içeren ) öyle degil mi zira zaten dosyalar bölümlerimiz yeterince ayrık, daha da ayırırsak çok karışır.

Bunu aslında gerçekleştirecek, p_o_w_e_r arkadasımız vardı ama bir türlü müsait bir zaman yakalayamadı. Ummarım ilerde yapacaktır, hatta exalans arkadasımız hazır tek kurulumlu program paketi üzerinde calisiyordu.

POWER

POWER

Üye
Bu yönde bi çalışmamız var yakında size sunacaz...

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Bu arkadaş resmen paket yapın tek tıkla indirip gideyim diyor bence
konu açmak bir zahmet türkçeye çevirmek önizleme resmi koymak ayrı bir zahmet bunlar ne için ? neyin ne işe yaradığını anlatmak ve kullanımda zorluk çekmemek için...
konu açarak hatamı yapıyorum acaba..?

TheBear

Üye
    Konu Sahibi
tamam sende haklısın ozaman en çok aranan programlar için birer sabit başlık olsa olmazmı??

ewasmemre

Üye
aynen öle

cnrokt

cnrokt

Üye
"Arama" butonu orda öylece yatıyor galiba... arada bir onada tıklayalım ki kırılıp gücenmesin ;)

ayrıca zaten yeni telefon sahibi olanlar programlardan da bir haberdir... o yüzden sitede vakit geçirip programları incelemesinde fayda var... biz ücretli servis veren bir yer değiliz.. 6300 için neyiniz var diyip alıp gitsin ;)

keremerson

keremerson

Üye
"Arama" butonu orda öylece yatıyor galiba... arada bir onada tıklayalım ki kırılıp gücenmesin ;)

ayrıca zaten yeni telefon sahibi olanlar programlardan da bir haberdir... o yüzden sitede vakit geçirip programları incelemesinde fayda var... biz ücretli servis veren bir yer değiliz.. 6300 için neyiniz var diyip alıp gitsin ;)
haklı gibisin kafam karıştı walla.. kararsızım :ss:allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt