lumia 920 okey oyunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omerk88

omerk88

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 okey oyunu
Selam arkadaşlar lumia 920 çıktığı günden beri kullanıyorum çokta memnunum yalnız arayıp da bulamadığım birtek okey oyunu var bulan bilen varsa çok sevinirim tşk.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
nadir_89 arkadaşımız Symbian için hazırladığı okey oyununu Windows Phone'a portlamaya uğraşacaktı, bilmiyorum yol katedebildi mi.
Eğer yapabilirse, yakında windows phone'da çok güzel bir okey oyunumuz olacak. :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nadir bize beleş yapar o zaman :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nadir bize beleş yapar o zaman :D

Evet :evet:
Ücretli bile yapsa, oyunun tanınması için belli aralıklarla ücretsiz hale getiriyor.
Burdan haber verir zaten ücretsiz kullanıma açtığında. :oke:

Sahi bir pm atayım epeydir sesi soluğu çıkmıyor.
Bakalım bir gelişme var mıymış :hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Biliyorum Ozgur daha once symbian için bir kaç defa indirmiştim, sağ olsun bizi ihmal etmeyip haber veriyor.

awdil

awdil

Üye
Destek amacli nadir'in okeyini satin almistim,fakat fp2 guncellemesinden sonra oyun da sorunlar cikmaya baslamisti.duzeltmis olabilir de.

Sabredin yakin da gelistiriciler okey,pisti ve batak oyunlari ile karsiniz da olacaktir. :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Akın (akinorta) da ortalarda yok bir süredir.
Yeni çalışmaları var mı acaba? :hmmm

hakan.620

Üye
bi kac gune kalmaz gelir

nadir_89

nadir_89

Üye
Arkadaşlar şuan araştırma aşamasındayım eğer swf yi wp8 için paketleyecek bir sistem bulabilirsem oyunların hepsini kolayca uyarlayabilirim

eğer yoksa oyunu yeniden yazmam gerekecek

bununla ilgili veya wp8 de uygulama yapımı oyun yapımı markette yayınlanması gibi konularda bilgisi olan varsa bana pm atabilir bu işleri biraz daha hızlandırır.

tabiki maxicep kullanıcılarına özel kampanyalar olacak ;) benim herzaman söylediğim bişey var zaten kredi kartı kullanmayanları kesinlikle mağdur etmeyecem oyunlardan mahrum bırakmayacam

şimdiden paylaşacağınız bilgiler için teşekkür ederim...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve bulutsuzgece
omerk88

omerk88

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar şuan araştırma aşamasındayım eğer swf yi wp8 için paketleyecek bir sistem bulabilirsem oyunların hepsini kolayca uyarlayabilirim

eğer yoksa oyunu yeniden yazmam gerekecek

bununla ilgili veya wp8 de uygulama yapımı oyun yapımı markette yayınlanması gibi konularda bilgisi olan varsa bana pm atabilir bu işleri biraz daha hızlandırır.

tabiki maxicep kullanıcılarına özel kampanyalar olacak ;) benim herzaman söylediğim bişey var zaten kredi kartı kullanmayanları kesinlikle mağdur etmeyecem oyunlardan mahrum bırakmayacam

şimdiden paylaşacağınız bilgiler için teşekkür ederim...

Hımmm ben fırsatım olunca SWF to XAP Converter diye bir araştırma yapayım.
Bakalım birşeyler bulabilecek miyim :hmmm

mucooo

Üye
arkadaslar vallaha bende aylardir bu konuyu dusunuodum. Cogu yere baktim ama bizim turk milletinin encok sevdigi oyun wpde yok. kendim wp7.5 kullaniyorum ve okeyin olmamasi benim icin gercekten sinir verici bir durum :D

kendim programlamayi dusundum ama cok uzun bir is. okey basit bir oyun gibi gözüksede cok zahmetli.

oyunu marketplace atmaya gelince, ben yurt disinda bilgisayar uzerine okuyan bir ogrenciyim (o yuzden turkcemde biraz sorun olabilir) marketplace'e bedava application atabliorum haberiniz ola

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nadir'de swf olarak paketlenmişi var, onu wp uygulaması formatına dönüştürebilirse kimsenin uzun uzun uğraşmasına gerek kalmayacak.
Sent from my RM-821_eu_turkey_244 using Board Express

komando04

komando04

Üye
ilgi ve çalışmalar için herkese teşekkürler abi

mucooo

Üye
arkadaşlar bi gelişme yokmu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt