Pc yokki kiesten hemen guncelleyiverimfakirligin gözü çıksın
![]()
[/SIZE][/COLOR]dolorex68 ve aleranol ikinizede ilginiz için çok teşekkür ederim tam anlamıyla aydınlattınız![]()
[COLOR=""][SIZE=""]
Boşver pcyi yarına kalmaz ota dan yollarlar zaten[/SIZE][/COLOR]
2gnin yaptigi devrimi hic bir telefon yapmamistir ki firmalarin applenin iphonunyla ayni seviyeye gelmesi 3 yilini almistir spen olayi zaten vardi ama bu kadar kaliteli degildi devrim sayilmaz multi screen ise boyuttan dolayi ortaya cikan guzel bir ozellik ama 2007deki telefonlara bakin hangisi iphonenin yanindan gecebiliyordu ? Simdi ise noye ikiye denk dusen cihazlar var denebilir2g kadar devrim yapmadimi. 2g ne ki? Daha nasil devrim yapsin. Spen başlı başına bi devrim değilmi ki. Multiwindow devrim degilmi ki vs. Vs. Ben mat jelatin kullaniyorum ve su ana kadar hicbir problem yasamadim ve iyiki de kullaniyorum. dikkatli kullanmazsan bütün telefonlar sıkıntı çıkarır.
- - - Eklendi - - -
Biyolog4472 yide ekle aleranol.hoş gelmiş aramıza.
2gnin yaptigi devrimi hic bir telefon yapmamistir ki firmalarin applenin iphonunyla ayni seviyeye gelmesi 3 yilini almistir spen olayi zaten vardi ama bu kadar kaliteli degildi devrim sayilmaz multi screen ise boyuttan dolayi ortaya cikan guzel bir ozellik ama 2007deki telefonlara bakin hangisi iphonenin yanindan gecebiliyordu ? Simdi ise noye ikiye denk dusen cihazlar var denebilir
Mat takarak görüntü mutlaka bozulur dikkat etmemiş olabikirsin. Ve bazi matlarda sadexw bozukluk oluyorkardeş iphone 2g ilk çıktığında hiç bir halta yaramıyordu ta ki 1.1.4 den 2.0 güncellene kadar şahsen ilk çıktığı zaman aldığım için nası bir cihaz olduğunu çok iyi bilirim iphone 2g ilk çıktığında mms yoktu hiç bir halt yoktu uygulama olara nokianın n-gage olayının yanından bile geçemiyordu ilk başlarda taa ki nezaman 2.0 güncellemesi geldi telefon ozaman bir halta benzedi bu arada nekadar nokiadan nefret etsemde devrim diye niteliyebilecmiz uygulamalar n-gage 1.0 ve n-gage 2.0 nokia s 60v5 ile bitirdi kendini bunu s^3 telefon aldığım zaman fark ettim yani kısacası iphone 2.0 güncellemesiyle yani iphone 3gnin çıkış zamanına doğru bir halta benzedi 2g ilk çıktığında değil. İphone 2g ilk çıktığında İstone lakabı verilip bir kaya ile kıyaslandığını hatta nokia 5110dan tek farkının ekranı müzik çalma yeteneği ve kamerası oldunda söliyim
Daha yeni ayrıntı çıkcağını sanmam tamamen inceledim ama yeni şeyler keşfedersem haber veririm bu arada telde sade wifi chorme ve arka plan hareketli olduğunda ha bide bt kulaklık takılıyken ram yaklaşık 25mb daha az yiyor genel olarak çok hafif bir hız artışı yapılmış
Bu arada ben mat ekran koruycu kullanıyorum 2 defa değiştirdim samsung bayinde ekranda pislenme ve parlamadan kaynaklanan sorunlar olmuyor ayna niyetine kullanılmıyor ama dokunmatiği ve görüntü kalitesinde hiçbir azalma olmuyor...
Geri tusuna 2.defa uzun basarsan yarim daire ortadan kalkar. Ayrica onu ekranda istedigin yere tasiyabilirsin yarim daire uzerine basili tutarak. Klavye olayina gelince ayarlara girip ordan tek elle çalıştırmaya girip samsung klavye tikini kaldirirsan tam ortada olur klavye.
2. defa derken iki kere üst üste mi uzun basıcam?
Teşekkürler bilgilendirme için2. defa derken iki kere üst üste mi uzun basıcam?
eklerseniz sevinirimUmarım katılım artar. Not2 sahipleri belirtirse ekliyecem isimleri.
Bugün B*****'te kullandım Note2'yi. Elime falan gayet güzel oturdu rahat kullandım vs. Bu multiscreen özelliğinden dolayı sol tarafta bir yarım daire gibi birşey çıkıyor. Bunu kaldırabilir miyiz bir, ikincisi mesaj yazma ekranında klavye ya sağda ya solda tam ortada ekranı dolduracak şekilde ayarlama şansımız var mı?
Anladııım saol![]()