ses kartı driver sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
ses kartı driver sorunu
arkadaşlar benim bilgisayar çok eski, yaklaşık 8-9 yıllık, ben 6 yıl boyunca xp kullandım, sonra win7 yükledim sonra geri xp yükledim ve son olarak bugün tekrar win7 ultimate yükledim fakat sanırım pc eski olduğu için bilgisayar yanında verilen driverı win7 desteklemiyor. driver yüklü olmadığı için aygıt yöneticisinden driver modeli falan gözükmüyor arkadaşlar yardımınız lazım lütfen. everest adlı bir program yüklememi önerdiler fakat oda olmadı.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
bilgisayarın eski olması ile ilişkili değil sorununuz, sorun işletim sisteminden kaynaklı , windows 7 kurarken bildiğim kadarıyla ses driveri yüklü olarak kuruluyor.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarın eski olması ile ilişkili değil sorununuz, sorun işletim sisteminden kaynaklı , windows 7 kurarken bildiğim kadarıyla ses driveri yüklü olarak kuruluyor.

hayır işte yüklü değil. sağ alt tarafta ses işaretinin yanında çarpı var. driver cdsinden kurmaya çalıştığımda hata veriyor.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
bilgisayarım a sağ tıklayın aygıt yöneticisine girin orada ses ve ses aygıtları bölümü var orada bir şey yazıyor mu ? Kurduğunuz ses sürücüsü Windows 7 mi ait ?

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarım a sağ tıklayın aygıt yöneticisine girin orada ses ve ses aygıtları bölümü var orada bir şey yazıyor mu ? Kurduğunuz ses sürücüsü Windows 7 mi ait ?

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
bu linktekini indirebilme şansınız var mı ?

http://download.cnet.com/Realtek-High-Definition-Audio-Codec-Windows-Vista-Windows-7-32-bit/3000-2120_4-10788600.html

işletim sisteminiz 32 mi 64 bit mi ?

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
bu linktekini indirebilme şansınız var mı ?

işletim sisteminiz 32 mi 64 bit mi ?

Arkadaşım, ana kart modelim ; "P5PE-VM" benim buna uygun ses driverini bulmam lazım fakat " windows 7 " olacak ?

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye

burdan indiriniz , tüm windows sistemini destekler.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
inşallah , sonucu yazarsanız duruma göre yardımcı olabilirim.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
hemen ilgileniyorum 1dakika hocam.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
http://uploaded.net/file/l45f27dt

bu linkteki driver bulma programını indirip kurar mısınız bu program eksik veya güncel olmayan tüm programlarınız bulur. Program kullanım hakkında sıkıntı olursa , buraya yazınız lütfen.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
gerek kalmadı kardeşim, aygıt yöneticisinden ses bölümüne geldim sağ tıklayıp güncelleştir dedim, "elle seç" seçeneğine tıkladım ve anakart cdsini taktım, ardından hedef belirle bölümünden cdnin takılı olduğu sürücüyü seçtim ve güncelle dedim. bu kadar :)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
ben cdnin xp e ait olduğunu düşünmüştüm, düzeldiğine sevindim , hayırlı olsun kardeşim.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sorun çözüldüğüne göre :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt