Samsung’dan Galaxy S IV’e S Pen desteği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung akıllı telefon pazarının lider firmaları arasında yer alıyor. Bu sebeple de özellikle amiral gemisi yoğun ilgi görüyor. Amiral gemilerini Galaxy S çatısı altında toplayan Samsung, hatırlanacağı üzere en son amiral gemisi Galaxy S III‘ü geçtiğimiz Mayıs ayında tanıtarak satışa sunmuştu. Yeni renklerle de karşımıza gelen Galaxy S III hala en çok satan akıllı telefonlar arasında yer alıyor.

Samsung‘un yeni amiral gemisi olacak olan Galaxy S IV hakkında da iddialar ve söylentiler gelmeye devam ediyor. Henüz Samsung cephesinden Galaxy S IV için tasarım ve teknik özellikler hakkında bilgi gelmedi. Büyük bir ihtimalle de Mayıs ayı civarına kadar da gelmeyecek.

Söylenti olarak dolaşan teknik özelliklere bakacak olursak eğer, 2GB sistem belleği, dört çekirdekli Cortex-A15 tabanlı işlemci içeren Exynos 5 Quad yonga seti, 13MP arka kamera, 5″ civarı 1080p HD çözünürlükte dokunmatik ekran olarak sayabiliriz.

Galaxy S IV‘ün S Pen desteğine de sahip olacağı iddia ediliyor. Samsung’un Galaxy Note II akıllı telefon modelleri ile sunduğu S Pen, Samsung‘un yeni amiral gemisi ile de gelebilir.

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
samsung her haliyle güzel

komando04

komando04

Üye
haber için teşekkürler

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Gelsin gelmesine de 5'' ekran ile tabletfon kategorisinde olmalı :oke: :eller: +Haber için :tşk:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Birisi Ekranlara sınır koysun .

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Cep telefonları için 4.8''-4.9'' son
Tabletfonlar için 5''-6.5'' son
Tabletler için 7''- 11'' son

:d: ahanda sınırı koydun :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
TabletPhone'lar için 6.3"

tempestshine

tempestshine

Üye
canım s-pen çekti :s

aleranol

aleranol

Üye
Ben salagim not2 aldım o zaman öyle mi? Yapamazlar yoksa not serisi satmaz

markuschLz

markuschLz

Üye
Biri Samsung'u durdursun : )

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Cortex A15 beni heyecanlandıran şey aslında :)

SheFy

SheFy

Üye
bana gore en ideali 4.5". bundan sonrasi telefonda olmamali kirilma riski fazla. zaten s3ler saglam degil. daha ne kadar buyutecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt