Asus N56VZ-S4225D Notebook Hakkında Düşünceleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
relling

relling

Üye
    Konu Sahibi
Asus N56VZ-S4225D Notebook Hakkında Düşünceleriniz
http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4225d-8gb-notebook-urun8726.html Almayı planladığım Notebook bu arkadaşlar. Bol oyun oynayan ve film izleyen birisiyim. Sizinde düşüncelerinizi bekliyorum.

ANIL

ANIL

Admin
Bu notebook ihtiyaçlarını karşılar. Ekran kartı şuan için yeterli. Linkten oyunlardaki fps değerlerine bakabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bu notebook ihtiyaçlarını karşılar. Ekran kartı şuan için yeterli. Linkten oyunlardaki fps değerlerine bakabilirsin.

iyi görünüyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Bluray kullanmam diyorsan Asus kaliteli işini görür.

blu ray kullanırımda henüz pek yaygınlaşmadı zaten ama ekran kartı vs olarak onun verdiği performansı verirmi oyun vs diğer işlerde de

ANIL

ANIL

Admin

blu ray kullanırımda henüz pek yaygınlaşmadı zaten ama ekran kartı vs olarak onun verdiği performansı verirmi oyun vs diğer işlerde de

Samsung'un ekran kartı sanırım 630Mdi. 650M daha üst bir kart Asus daha iyi gözüküyor ve ramler samsung 1333mhz olmalı Asus ise 1600mhz tabi doğal olarak daha pahalı :D

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Samsung'un ekran kartı sanırım 630Mdi. 650M daha üst bir kart Asus daha iyi gözüküyor ve ramler samsung 1333mhz olmalı Asus ise 1600mhz tabi doğal olarak daha pahalı :D

iyide anıl işin ilginç yanı biri asus ve daha iyi 1700 civarı diğeri samsung o 2074 tl bu nasıl oluyor blu ray 400-500 tl etmiyor heralde :D

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin

iyide anıl işin ilginç yanı biri asus ve daha iyi 1700 civarı diğeri samsung o 2074 tl bu nasıl oluyor blu ray 400-500 tl etmiyor heralde :D

Biz hangi Asus'tan bahsediyoruz :D Yukarıda arkadaşın verdiği üzerine konuşuyorum ben 2257 TLcik :D

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Biz hangi Asus'tan bahsediyoruz :D Yukarıda arkadaşın verdiği üzerine konuşuyorum ben 2257 TLcik :D

niye böyle şeyler yapıyosun anıl benim bahsettiğim bu :D

ANIL

ANIL

Admin

niye böyle şeyler yapıyosun anıl benim bahsettiğim bu :D

Karıştı :D

Tamam samsung buydu o zaman

Yardırırsın bununla Asus'un işlemcisi hakkında pek bilgim yok. Çok oyun oynarsan soğutucu alacaksın tamamdır.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bu ısınmaz dimi :)

ANIL

ANIL

Admin
Uzun süre ağır işlem yaparsan sol tarafta ısınma hissedersin internette filan ısınma olmaz.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
o kadarı zaten olur neyse az kaldı bilgisayardan bir kere dilim yandı sağlam birşey almak istiyorum o yüzden üstüne düştüm bu kadar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt