Twitter hesabı bozuldu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrtaksy

Üye
    Konu Sahibi
Twitter hesabı bozuldu.
Lumia ci dostlar hesaplar bölümünden tanımladığım twitter hesabım bozuldu çok saçma bir hata veriyor !!!! Hata aynen şöyle " hesapla ilgilenmeniz gerekiyor " :) şaka gibi .... Daha öncede yazmıştım telefona tanımlı Windows hesabımda bozuldu her şey ondan sonra başladı bilen duyan acil yardım !!!!
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ayarlardan telefonu sıfırlayıp tekrardan temiz bir kurulum yapabilir veya hesaplar bölümünden twitter hesabını kaldırıp tekrar kurabilirsin.

mrtaksy

Üye
    Konu Sahibi
Hesaplardan kaldırmak istedim ama o hesapla ilgilenmeniz lazım denen saçma hatayı verdi. Yedek aldım ama yeniden yükleme nasıl olacak bilginiz var mı ??

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Format At .?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bende de sorun var Şu anda haber akışlarınıza bağlanamıyorsunuz diyor

komando04

komando04

Üye
ben hiç hata almadım ama bakalım şimdi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben hiç hata almadım ama bakalım şimdi
Facebook bağlanıyor mesela o da hiç güncelleme yapınca yeni haberleri atlıyor yada kimisini güncelliyor kimisi öyle kalıyor Twitt hiç yok hesaba ulaşılmıyor diyor

mrtaksy

Üye
    Konu Sahibi
Tek çözüm format atmak. Formattan sonra her şey normale dönüyor sıkıntı kalmıyor. Saçma ama başka çözüm yok formattan sonra da uygulamalar kuruluyor o nokta da sağlam bir yedek almak mantıklı

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Format atınca herşey silinecek telefonlar falan nasıl yedekleyecem

n000k

n000k

Üye
Format atınca herşey silinecek telefonlar falan nasıl yedekleyecem
wp8 zhne ile senkronize olmuyor.o yuzden SkyDrive tanimladiysan ayatlarda yedekleme ye basinca SkyDrive a yedekliyor.formattan sonra SkyDrive ini tanimlayinca otomatik yukluyor.bu kadar basit.
<- Lumia 920 aşkım ->

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Format atınca herşey kesin düzelicekmi acaba tel daha yeni 3 günlük arıza yazılımdaysa formatla yada sıfırlamayla düzelecekmi oda belli değil biraz araştırdım benim şikayetten olanlar var yazışıyor ama görünmüyor haber akışına bağlanmıyor diyor Wp8 de bu arıza baştan beri varmış heralde güncelleme gelirse düzelirmi acaba boşunada format vs atmak istemiyorum

komando04

komando04

Üye
Format atınca herşey kesin düzelicekmi acaba tel daha yeni 3 günlük arıza yazılımdaysa formatla yada sıfırlamayla düzelecekmi oda belli değil biraz araştırdım benim şikayetten olanlar var yazışıyor ama görünmüyor haber akışına bağlanmıyor diyor Wp8 de bu arıza baştan beri varmış heralde güncelleme gelirse düzelirmi acaba boşunada format vs atmak istemiyorum

valla İbrahim abi büyük bir ihtimalle düzelir ama şunuda belirteyim benim ve bir arkadaşın cihazında oldu ,telefonu sıfırladım telefon bir daha açılmadı bilgin olsun

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Biraz beklim güncelleme gelirse düzelir belki int den araştırdım çok az aynı sorunu hatayı veren cihazlar varmış bakalım

mrtaksy

Üye
    Konu Sahibi
Beyler skydrive ile yedekleme yapın sonra format atın bende sıkıntı çıkmadı . Hem numaralar hem de uygulamalar otomatik kuruluyor tek gereken ayarlarını yapmak . Ayrıca kişilere ait yedeği adresinde veya klasik mail adresinizi açtığınızda kişiler sekmesinde gözüküyor. Başka bir çözümü yok benim beyaz lumia 920 gayet stabil şu anda .

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bakın şimdi kafam karıştı acaba denimmi skydrive yedekledim numaralar döner ama format konusunu okudum tedirgin oldum şimdi bir twitter için atimmi bilemedim fabrika ayarlarıma nasıl dönicem format nasıl atacağım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bakın şimdi kafam karıştı acaba denimmi skydrive yedekledim numaralar döner ama format konusunu okudum tedirgin oldum şimdi bir twitter için atimmi bilemedim fabrika ayarlarıma nasıl dönicem format nasıl atacağım

ayarlarda telefonu sifirla seceneginden sifirlama yapabilirsin.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Abi ayarlardan sfırladım tınlamadı aynı sorun devam ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...