Yardıım : Samsung Galaxy Mini 2 Root. Acil. Lütfeen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0332

0332

Üye
    Konu Sahibi
Yardıım : Samsung Galaxy Mini 2 Root. Acil. Lütfeen.
İyi günler arkadaşlar. Ben yaklaşık 1 ay kadar önce 'Samsung Galaxy Mini 2' telefon aldım. Ve 3 haftadır bu telefonu rootlamaya çalışıyorum. Ne yaptıysam bi türlü olmadı. Yabancı sitelerde rootlama işlemi var fakat benim ingilizce biraz vasat olduğu için cesaret edemedim açıkcası. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa veya bu telefonu rootlamaya yardım edecek olan varsa. Yardımlarınızı bekliyorum.

İyi günler. İyi forumlar...

ugur1000

ugur1000

Üye
ayarların orda geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı aç ve one click root programıyla rootlamayı dene bende alıcam :) şahsen bende o ingilizceleri gibi odin ile rootlama istemiyorum çünkü unroot yapınca garanti gelmeyebiliyor ve korkuyorum odinden :D ama one click root , adb adlı program ile sistem klasörüne bazı dosyalar atıyor daha saglıklı ayrıca unroot yapıncada geri gelioyr garanti yani ingilizce sitelere bulaşma bulduysanda buyuk ihtimalle xda developers sitesinden bulmuşsundur o işlem riskli ama one click root programının riski yok

ayrıca telf den mamnunmusun oyunlar kasıyomu , batarya nasıl ? almama son 16 gün kaldıda gün sayıyorum :)))) benchmarkları yüksek ace daha pahalı ama bu tel aceden daha iyi :) 3 aydır araştırma yapıyorum geçen ay izlediğim videolardan dolayı int 60 tl geldi :D

0332

0332

Üye
    Konu Sahibi
Sürekli oyun oynadığım zaman batarya yarım gün kadar gidiyor. Mesajlaştığım da ise 1gün rahat gidiyor batarda. Oyunlarda hiçbir kasma yok. Gta3, max payne gibi oyunları rahatlıkla oynuyorum. Rootlamakda ki tek amacım gereksiz proglamları silmek, büyük boyutlu oyunları hafıza kartına taşımak ve telefonu tam sistemle kullanmak. Telefon güzel telefon. Tavsiye ederim :) Tavsiyen içinde sağol. Şimdi denemeye başlayacağım.

Teşekkürler. İyi forumlar... :)

ugur1000

ugur1000

Üye
Sürekli oyun oynadığım zaman batarya yarım gün kadar gidiyor. Mesajlaştığım da ise 1gün rahat gidiyor batarda. Oyunlarda hiçbir kasma yok. Gta3, max payne gibi oyunları rahatlıkla oynuyorum. Rootlamakda ki tek amacım gereksiz proglamları silmek, büyük boyutlu oyunları hafıza kartına taşımak ve telefonu tam sistemle kullanmak. Telefon güzel telefon. Tavsiye ederim :) Tavsiyen içinde sağol. Şimdi denemeye başlayacağım.

Teşekkürler. İyi forumlar... :)

Z4 root ve gingerbreak programlarınıda dene ayrıca cevap verdiğin için tşk iyice heveslendim teli almaya :D

0332

0332

Üye
    Konu Sahibi
Super one click programı olmadı. Telefon rootlanmıyo yani. Bende anlamadım. Söylediğin programları da deneyecem. Ayrıca yılbaşından sonra samsung android 4.1 jelly bean güncellemesinide getiriyor bu telefona. androidi 2.3 den 4.1 yükseliyo birden :)

ugur1000

ugur1000

Üye
Super one click programı olmadı. Telefon rootlanmıyo yani. Bende anlamadım. Söylediğin programları da deneyecem. Ayrıca yılbaşından sonra samsung android 4.1 jelly bean güncellemesinide getiriyor bu telefona. androidi 2.3 den 4.1 yükseliyo birden :)

oww yeaa :D
gingerbreak ı da dene

0332

0332

Üye
    Konu Sahibi
Ginger breakı da denedim. Yok arkadaş. Rootlanmıyo cihaz. Olmadı bi türlü :( :D

El Hadimi

El Hadimi

Üye

Bu Konu Yararlı olabilir İnceleyiniz !

0332

0332

Üye
    Konu Sahibi
Çat pat bi ingilizceyle baya bi zor. İlk bunu görmüştüm ama ingilizcem fazla olmadığı için cesaret edemedim. Google çeviride sağolsun türkçeye çevireceğim diye iyice berbat ediyo. Kısacası orada anlatılanların Türkçesi olsa fena olmaz yani :)

ugur1000

ugur1000

Üye

Bu Konu Yararlı olabilir İnceleyiniz !
bizde gördük ama odin le zor oluyor biraz sayaç arttığı içinde doğal olarak garanti gidiyor ! :D yahu o değilde gb de rootlanmıyor jelly bean gelince napıcaz :D

0332

0332

Üye
    Konu Sahibi
Her türlü programı denedim. Rootlanmıyor yani. Napacaz bilen yok :D

yusufoguz001

Üye
xda da sayfasi var kardes ordan dene ben rootladm da regina v2 ve regina v3 romları denedim ama simdiden soylediy romlarda turkce yokk :)

0332

0332

Üye
    Konu Sahibi
Orda galiba ingilizce anlatıyor adam. Eğer sen türkçeye çevirip bize sunabilirsen. Seve seve dinlerim kardeeş :) :) :)

Owermars28

Üye
arkadaşlar ben konu açtım or da hepsi yazıyor

firat663

Üye
bizde gördük ama odin le zor oluyor biraz sayaç arttığı içinde doğal olarak garanti gidiyor ! :D yahu o değilde gb de rootlanmıyor jelly bean gelince napıcaz :D

Xda ne gune duruyor arkadasim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt