701 Sim Kartı Takın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pr3st1q3

Üye
    Konu Sahibi
701 Sim Kartı Takın
Arkadaşlar bir çok konu var fakat konu sahipleri hiç geri dönmemiş. C6-01 telefonumun anakartı yandığı için yerine 701 yolladılar. Güncelleme yapın yazıyordu ve yaptım. Sim kartı görmüyor... Başka kartları denedim onlarıda görmedi benim kartı diğer telefonlar gördü. Ne yapabilirim?

MaxipmaN

Üye
telefonun yuvasında genişlik nedeniyle temassızlık olabilir nasıl bir düzeneği var 701 in bili
miyorum ama

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
telefonun anakartıni bizde mi yaksak ne yapsak :) bu anakarti nasıl yakarız :)

kraliletisim

Üye
kardeş sim kartı doğru şekilde taktığına eminmisin? bende 701 kullanıyorum ilk aldığım zaman kartı yanlış takmışım sonra telin üstünde nasıl takılacağı gösterilmiş o şekilde sim kartı yerleştir...

pr3st1q3

Üye
    Konu Sahibi
telefonun yuvasında genişlik nedeniyle temassızlık olabilir nasıl bir düzeneği var 701 in bili
miyorum ama
farklı bir sim kart yuvası var. bellek kartını bataryanın altına gömmüşler sim kart batarya yerinde ve çıkarıp taktığında çıt geliyor. güzel yani.
telefonun anakartıni bizde mi yaksak ne yapsak :) bu anakarti nasıl yakarız :)
eminim yakmayı başaramassın :D
kardeş sim kartı doğru şekilde taktığına eminmisin? bende 701 kullanıyorum ilk aldığım zaman kartı yanlış takmışım sonra telin üstünde nasıl takılacağı gösterilmiş o şekilde sim kartı yerleştir...
eminim. ben takmadım kvkdaki adam takmıştı ve hala o şekildi. bu gün götürdüm verdim servise adam yazılımsal dedi. teşekkürler

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
sen nasıl yaktın nasıl becerdin kardeşim :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim ben de belle den fp1 e güncellerken olmuştu götürdüm flash atıp verdiler düzeldi

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Oow nasıl şanslısın öyle anakartı nasıl yaktın şimdi o 701 senin mi oldu yok artık şoktayım hâlâ ne beleşçisin :zuhaha:

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ben kafaya koydum araştırıyorum en kısa ve temiz yoldan anakartı ve işlemciyi yakma yollarını :D ;)

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
Ben kafaya koydum araştırıyorum en kısa ve temiz yoldan anakartı ve işlemciyi yakma yollarını :D ;)
yaptığın zaman bizede söyle
sonucu bekliyoruz inşallah değişim olur :) bizde senden cesaret alir yaparız :)

pr3st1q3

Üye
    Konu Sahibi
yardım amaçlı açmıştım konuyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt