Çok sağolun, peki 2 Bin'e iyi bir dizüstü alabilir miyim?
Tabi. Son çıkan oyunlarıda oynayabilirsiniz. 1500TL-2000TL aralığındaki notebooklara linkten bakabilirsiniz. Diğer teknoloji mağazalarına da bakmanızda yarar var tabi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Herkes dizüstü demiş ama dizüstünün bazı tehlikeleri var
1.Aşırı ısınma sorunu var bazı laptop soğutucular buna pek çare olmuyor
2.Ekran kartını veya işlemcisini yükseltiyim gibi seçeneğiniz yok sadece parça değişimi yapabilirsiniz.
3.Dizüstünüzü uzun süre açık tutup kucaktan kucağa mekandan mekana çok fazla dolaştırırsanız bozulma ihtimali çok yüksektir çünkü masaüstü (kasa boyutuna bağlı) aksine dizüstü parçaları küçük ve sıkışık bir alana yerleştirilmiştir.
4.Her ne kadar alacağınız dizüstü fiyatına göre değişsede parçaları biraz pahalı oluyor.
Ama avantaj konusuna gelirsen al eline çantayı istediğin yerde rahatlıkla film izleyebilir wifi olan her yerde istediğin gibi internete girebilirsin![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu aldım bütçe uygunsa harika bir cihaz ekran hd led mat ekran her açıdan rahat hani laptoplarda açıyı iyi ayarlaman gerekiyor karanlık görünüyor ya o sıkıntı yok zaten film izleyecem diyorsun al temiz bak en az 10 sene kullan blurayde var zaten![]()
Laptopta karar kıldım, bunu düşünüyorum birde Asus N Serisi arasındayım. Pazartesi günü gidip alıcam o güne kadar karar vermek zorundayım. Isınma sorununa karşı birde soğutucu alırım herhalde bi 10 yıl getirir.