S3'ün RAM az gelebilir ki bu benim düşüncem
Şiddetle Note 2 tavsiye ederim büyük vs deme kardeş eline al bak bi kitap gibi cihaz yani![]()
Note 2'yi al keyfine bak
![]()

Peki bir şey sorucam. Note 2 de S3 te olduğu gibi göz takip özelliği var mı?![]()

Vallahi kardeş buna ne dersem yalan olur ama bi fikrim var sana yardımcı olacak bir konu var ki konu yeni açıldı sayılır, konu Note 2 konusu olup özelliklerinden sorunlarına kadar mevcuttur bi kaç dk sonra buraya link atarım vaktin varsa oradan bakarsın olur mu
- - - Eklendi - - -
Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar) - Sayfa 4

Peki bir şey sorucam. Note 2 de S3 te olduğu gibi göz takip özelliği var mı?![]()
Evet kardeşim var sana +larını eksilerini sayayım ben
+Rami fazla
+Ekran büyk ama 1 hafta içinde diğer tüm telefonlar oyuncak gibi geliyor alışınca
+S pen ile dokundurmadan bazı video sitelerinde videolar oynar ve dosyalar resimler gözükür
+Daha rahat oyun zevki
+S pen ile resim çizme özelliği
+0.2 ghz daha hızlı işlemci
+Resim düzenleme ekranında kullanım kolaylığı
+Güncellemeleri daha erken alıyor
+Multiwindow
-Dikkat etmedikce anlamassın ama ekranı s3 ve iphone yanında bira sönük kalıyoor
aklıma gelenler bunlar amaa sırf ram olayı yetiyor bence
adamsın 
+1adamsın
![]()
Bence Bekle Galaxy S4 ü al Note 2 nin 2 Katı Ama Sana Kalmış Tabi Hem Android 5 Le Geliyor![]()
Bence Bekle Galaxy S4 ü al Note 2 nin 2 Katı Ama Sana Kalmış Tabi Hem Android 5 Le Geliyor![]()

S Beam mi var Android Beam mi![]()
Teşşekürler
+Bu arada Çok güzel ve zevkli şekilde büyük ekranda kitap okunuyo
+Filmlerde alt yazılarda okuma zorluğu çekmiyosun ve büyük ekran sayesinde çok zevk alıyorsunn
Aklıma geldikce yazarım

Aaah ah askerlik olmasaydı Yeminle şuan Note 2'den yazıyordum yaaaa![]()
![]()
nerde yapıyorsun askerliği?Adam haklı ama S4 ile note 2 arasındaki farklar s4 ün ekran 0,1 inch daha byük olcak tahminden 1,8ghz hızında işlemci olcak tahminimce 2gb aynı şekilde fark olcak ama ekran konusunda ezip geçicek tahminen yeni nesil mali 500 gpu kullanılcak ekran 1080p kalitesinde ve aşırı parlak olucak ama çıkması mayısı bulucak bunlar sadece kehanetlerim ekran boyutu hariç android 5 güncellemeside o çıkana kadar zaten note 2 ye yayınlanmış olur tahminimce
Nisan sonu çok geç bende isterdim S4'üŞafak matik uyygulamasıda yakında çıkarnerde yapıyorsun askerliği?