Svg Dosyasını Mif'e Ekleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Svg Dosyasını Mif'e Ekleme
Birsi şu dosyayı mif yapabilirmi happy extract görmüyor yaa :hmmm

Ekli dosyalar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Size gerekli bilgilendirmeyi pmden yaptım.Elimden gelen yardımı yapacağım.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
yani orjinal mif gerekli :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi

Burdan şunuda belirteyim.Bir dosyanın içeriğini değiştirirken ismini değiştirmeyiniz.Örnek :Entry 01.svg ise öyle olması gerekli sadece kayıt ederken aynı isimde ediniz.Umarım çalışır.

Teşekkür ederim dosya ve bilgilendirme için

- - - Eklendi - - -

Çok teşekkür ederim oldu isterseniz örnek uygulama deneyebilirsiniz

- - - Eklendi - - -

Ayrıca bunları tekrar nasıl mif e gömdüğünü söylermisin cepten yapabilirmiyiz

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
İmzamda mif editleme videosu var yine aklınıza bişey takılırsa konu açıp sorarsınız.İyi forumlar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Ben progRamı zaten o konudan keşfetmiştim sıkıntı proda anlaşılan bana sen yardımcı olamaycaksın o konuda çünkü hep pcden yapıyorsun :):) peki senden bi isteğim olcak ben sana svgleri ve orjinal mifleri versem benim için paketlermisin???

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Pcyi neden kullanmıyorsunuz siscontent ile hayli hayli yapabilirsiniz sorun değil mifleri ve eklenecek dosyları buraya ekleyin yardımcı olmaya çalışırım zamanım olduğu müddetce

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Pcyi neden kullanmıyorsunuz siscontent ile hayli hayli yapabilirsiniz sorun değil mifleri ve eklenecek dosyları buraya ekleyin yardımcı olmaya çalışırım zamanım olduğu müddetce

o kadar imkanım olmuyo pcye geçmeye genelde babam işyerine götürdüğü için evde kalınca zaten hemen konulara falan bakıyorum bi şey varmı diye yani mobilden yapamayacağım işleri yapıyorum ondan çok teşekkür ederim hepsini düzenleyince eklerim konuya oyun çıkmamaya başlayınca swf lere yöneldim onları sis e çeviriyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

o kadar imkanım olmuyo pcye geçmeye genelde babam işyerine götürdüğü için evde kalınca zaten hemen konulara falan bakıyorum bi şey varmı diye yani mobilden yapamayacağım işleri yapıyorum ondan çok teşekkür ederim hepsini düzenleyince eklerim konuya oyun çıkmamaya başlayınca swf lere yöneldim onları sis e çeviriyorum :)

Anladım elimden geldiğince yardımcı olurum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt