Siz Olsaniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
Siz Olsaniz
Meraba 500 tl civarinda param var bunla ne alabilirim(elektronik)? yada siz olsaniz ne alirdiniz

yardimlarinizi bekliyorum

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Yatırım yapardım :hmmm

___kaptan___

___kaptan___

Üye
konunun amacı nedir anlayamadım hani size yardımcı mı olalım yoksa öylsine bir konu mu bilemedim :bilmm

ama ben belirteyim; 500 :tl: 'ye taşınabilir bir hard disk alırdım Nokia E7 kullanıyorum gerek çektiğim videolarım oyunların programların setuplarını saklamak adına iyi olur ki şuan evde 2 tane 8GB 1 tane 4GB bir tane 16GB flash bellek var o yüzden taşınabilir hard disk işimi görür :naughty: :sirit:

- - - Eklendi - - -

Olmadı Nokia E7+500 :tl: ile bi 2.el S3 alırım :ehe

- - - Eklendi - - -

Gerçi Nokia E7+500 :tl: = S3 etmez ama hayal dünyası ne yaparsın :kıskıs:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
alım satım

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
kaptan ben E7'yi satar 500 :tl: ekler porsche alırdım:eller:

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Ps3 al keyfine bak.

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
bende ps3 almayi dusunuyordum fakat ps4 2013 ekim de cikacak soylentisi gozumu korkuttu

MrExpert

MrExpert

Üye
Bence yatrım yap önce dövize yönlen sonra %10 -15 lik bir artış yakalayıp 575tlye yükselt elektronik cihazlar iyi yatırım değiller :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
doctorrr

doctorrr

Üye
O 500 :tl: yi bi' köşede tutar üstüne biraz daha koyar daha elle tutulur bi' şey alırdım.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
kaptan ben E7'yi satar 500 :tl: ekler porsche alırdım:eller:

Porsche'nin tekerini alsak yine şükür satmaya kalktım E7'yi 300 anca eder dedi adam temiz kutulu garantili ama 300 tl dedi 500 :tl: daha ekler porsche'nin bi tekerinin 10'da 1'ini anca alırız :aha: :ehe :kop2:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
playstation al oynarsın ateri hesabı :islik

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ses Sistemi Alirdim .. =]

otostopçu

otostopçu

Üye
dj midi controller

- - - Eklendi - - -

yada 2 tane dj active monitor bakardım

- - - Eklendi - - -

[h=2] modeli güzel baya[/h]

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Porsche'nin tekerini alsak yine şükür satmaya kalktım E7'yi 300 anca eder dedi adam temiz kutulu garantili ama 300 tl dedi 500 :tl: daha ekler porsche'nin bi tekerinin 10'da 1'ini anca alırız :aha: :ehe :kop2:

Beni N8 + Note 10.1'i satıp birleşip 500 :tl: ekleyip porsche tekeri alıp içine binip bayırdan aşağı salınalım :aha:

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Beni N8 + Note 10.1'i satıp birleşip 500 :tl: ekleyip porsche tekeri alıp içine binip bayırdan aşağı salınalım :aha:

:aha: :kıskıs: Sen N8+Note 10.1'i ben E7'yi satayım üste 500'er :tl: ekler anca 1 porsche tekeri eder gerçi etmez ama elden düşme buluruz belki :kıskıs: :d:

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
:aha: :kıskıs: Sen N8+Note 10.1'i ben E7'yi satayım üste 500'er :tl: ekler anca 1 porsche tekeri eder gerçi etmez ama elden düşme buluruz belki :kıskıs: :d:

Jant istemiyorum lastik de yeter içene binip bayır aşağı gapdırmak istiyom :d:

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Jant istemiyorum lastik de yeter içene binip bayır aşağı gapdırmak istiyom :d:

Tamam hacı yahu jant bende istemiyom janta gücümüz yetmez en az bin tane E7 satmak lazım jant için :kıskıs: :d: tekeride sağdan soldan bulup buluşturup hallederiz :D

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt