lumia 920 güncelleme her an gelmek üzere

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Birde bu sürümü nerden bakıyoruz

uMTOku

Üye
Deneyen fark gören var mı
Sent from my Lumia 920 using Board Express

barbin3900

barbin3900

Üye
yazılımı indirdim fakat bi türlü dosyaları çekmiyor nss pro

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Kamera artık ekranda istenilen bölgeye dokunarak istenilen nesneye odaklama yapabiliyormuş ve keskinlikte bariz düzelmeler olmuş. :heyo2:

fotoğraflar darkest earth'a aittir.

komando04

komando04

Üye
bilgi için teşekkürler arkadaşlar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
tuşlar kilitliyken wifi açık kalma modu var mesajlarda taslak var kamerada iyileştirme var ama bana gore yeterli değil daha iyi olabilirdi,tarayıcıda arama motoruna google da eklenmiş maxicep teki klavye sorunu durmaksızın devam ediyor,ve bataryam daha az gidiyor.flash atmak isteyen arkadaşlarında nss ile uğraşmaları gerekmez ncs yi açıp guncelleyin proğramı ve dosyaları otomatik goruyor zaten :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bakalım bende alacam bugün güncelleme varsa yüklerim

barbin3900

barbin3900

Üye
tuşlar kilitliyken wifi açık kalma modu var mesajlarda taslak var kamerada iyileştirme var ama bana gore yeterli değil daha iyi olabilirdi,tarayıcıda arama motoruna google da eklenmiş maxicep teki klavye sorunu durmaksızın devam ediyor,ve bataryam daha az gidiyor.flash atmak isteyen arkadaşlarında nss ile uğraşmaları gerekmez ncs yi açıp guncelleyin proğramı ve dosyaları otomatik goruyor zaten :)

akşamdan beri uğraşıyorum nsc de snn de ikiside çekmiyor dosyaları Windows 8 kurulu pcde acaba uyumlu değilmi bu programlar için driver sorunu olabilir symbian bellede yapamıycağım bir şey yokken bunda dondum kaldım :off:

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
kamerada iyileştirmeler ne aşamada tarif edebilir misin?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
[=DenizhaNq;5636138]kamerada iyileştirmeler ne aşamada tarif edebilir misin?[/QUOTE]

pek ahım şahım Bi düzelme yok gündüz çekimlerimde renklerin maviye kaydığını farkettim çok bariz olmasada farkediliyor yakınlaştırınca eskiye göre daha iyi resimler ama harika diyemem hala bozulma var çünkü.bunun dışında bir defa tel reset attı kendi kendine.şimdilik gözlemlerim böyle.

- - - Eklendi - - -

akşamdan beri uğraşıyorum nsc de snn de ikiside çekmiyor dosyaları Windows 8 kurulu pcde acaba uyumlu değilmi bu programlar için driver sorunu olabilir symbian bellede yapamıycağım bir şey yokken bunda dondum kaldım :off:

bende win7 var pc de ve dosyaları doğru yere attığımda ncs yi açtım kabloyu taktım offline olarak tabi,hemen buldu cihazı ve yazılımı yuklenmesiyse 7-8 dk da bitti.win7 olan bir pc de denemelisin bence.

uMTOku

Üye
64 bit pcler bazen sorun yapıyor ve arkadaşlar bunu yapınca telefon sıfırlanacaksa yedekleme nasıl yapabilirim acaba

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
64 bit pcler bazen sorun yapıyor ve arkadaşlar bunu yapınca telefon sıfırlanacaksa yedekleme nasıl yapabilirim acaba

resim müzik video gibi hafızadaki dosyaları pc ne doğrudan kopyalayarak,uygulamaları ayarlardaki yedeklemeyi kullanarak,rehberi kendi yedekliyor zaten başkada msj yedeklemen açıksa onuda otomatik yedekliyor kş başkada yedeklik bş durum yok ;)

uMTOku

Üye
Tamam çok teşekkürler :)

barbin3900

barbin3900

Üye
[/url][/IMG]
dosyaları çekmiyor yardım edebilecek birisi varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt