Zombie Highway v1.0 Apk -ios'taydı şimdi de android'de-

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
Zombie Highway v1.0 Apk -ios'taydı şimdi de android'de-
Google translate çeviri:

IOS isabet Zombie Highway artık Android mevcuttur!Zombie Highway Android için sıfırdan inşa edildi. Tamamen yeniden tasarlanmış kullanıcı arayüzü daha hızlı silah er oynamak ve kilidini alır! Biz size sadece bir minimum çaba noktası, birinci sınıf bir Android deneyimi oluşturmak için yaptık çabayı takdir edersiniz.Otomobil, silah ve zombi ... ne daha sen-ebil istemek?"[Zombie Highway] Bunu karayolu itiraf istekli daha kat aşağı yarış devam edecek." - Appadvice"Zombie Highway kolaylığı yüce bir karışımı, beceri, şiddet" - Appolicious.com".. Bu oyun eğlenceli harmanlar" - Slayt Play

Android 2.3 ve üzeri

-vermiş olduğum bu adrese turbobit linklerini yapıştırın ve generate tuşuna basın çıkan linke tıklayıp maximum hızda turbobitten indirme yapın siz de çok şaşıracaksınız :) -

PriZm

PriZm

Üye
:tşk:

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

forever1907+

Üye
teşekler.turbobit içinde ayrıca teşekkür ederim :)

jatvalca

jatvalca

Üye
:tşk:

CABBAR

CABBAR

Üye
Link nerde yapıştıracağım dostum :(

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi

:rica:

- - - Eklendi - - -

Aynen ironi yapıyor heralde

yapsam bile haksız sayılmam hani arkadaşda saolsun teşekler demiş :kop::alkis

- - - Eklendi - - -

turbobit premium generator linkine tıkla açılan sayfada link yapıştırma kısmı var oraya burda vermiş olduğum apk linkini yapıştır generate tuşuna bas çıkan linke tıkla ve indirmeye başla :)

benmybbc

Üye
hacı linkde sorun var kısaltıcı koyma mobil girmiyor

samaet59

samaet59

Üye
budur ya çok teşekkür ederim

foreverthe

foreverthe

Üye
Bu oyun çok eğlenceli :D

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi

Turbobit premium link generator linkini verdim vermiş olduğum apk linkini turbobit için verdiğim linkte açılan sayfaya yapıştırıp generate dersen yeni bir link çıkacak ona tıkla ve start downloada bas anında indirmen başlayacaktır :)

isomega

Üye
bc.vc yerine adf.ly kullansanız bende nedense hiç 5 saniye bitip tekrar başlıyor :S

Maximien

Maximien

Üye
Teşekkürler :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Teşekkürler

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
bc.vc yerine adf.ly kullansanız bende nedense hiç 5 saniye bitip tekrar başlıyor :S
tarayıcınızla alakalı bir sorun olabilir farklı tarayıcı deneyerek adrese ulaşmaya çalışın

- - - Eklendi - - -

Rica edrim :)

- - - Eklendi - - -

hacı linkde sorun var kısaltıcı koyma mobil girmiyor

linkleri cihazının kendi web tarayıcısı üzerinden ya da opera mobil üzerinden açabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt