ilk buluşma yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi
ilk buluşma yardım lütfen
sevdiğim kızla ilk defa buluşacağım. Aslında tam sevgili miyiz bende bilmiyorum. Ilkokuldan mezun olduğumdan beri konuşuyorum. 3 yıldır görmüyorum. Ama 3 yıldır da konuşuyoruz. En sonunda sinemaya gidelim mi Diye sordum. Ve aldığım cevap. Olumluydu. Çok iyi olur. Uzun zamandır görüşmüyoduk. Dedi. Yani neyiz ne değiliz bilmiyorum. Ama ben bu kızı çok seviyorum. Şimdi ilk buluşmamızda onu ilk görünce ne yapacağım ne yapmayacağım. Nasıl davranacağım nasıl hitap edeceğim. Sizlerin yardımına ihtiyacım var....

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
ilk buluşmada sevgiliymişsiniz gibi davranma doğal arkadaş gibi davran. daha sonra belli olur zaten sevgili olup olmadığınız.
heyecan yapmassan herşey çok kolay olur. :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
hmm, daha tam belli değil ise öyle aceleci olma derim, hazırsan eğer sinema da elini tut filmi boşver onu izle farkedecektir, elini tut dediysem az biraz korka korka yap bunu tepki verirse özür dile, film senin için hüsranla bitecektir o gün.

sonrasında bi kez daha buluşma ayarla vakti varsa gezelim vs de, ve açılmayı dene hazırsan buna tabii ama ilk buluşma için aşırıya kaçmamak şart :oke:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bu Konu Daha Once De Acilmisti .. Hemde Kisa Bir Sure Once ..

Neyse ; Sen Cok Sakin Davran .. Herseye Kendin Karar Verme .. Birsey Yapmadan Once Kiz Arkadasina Kesinlikle Fikrini Sor ..

Bu Onun Dusuncelerine Saygi Duydugunu Gosterir .. Radikal Ol .. Sakin Ol ..

Cok Civitma .. Cokta Agir Olma .. Ortada Kal .. Sonrasi Kendiliginden Geliyor ..

betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi
ilk gördüğümde napmalıyım peki? Sanki kırk yıllık arkadaşımla buluşuyomuş gibide olmaz. Şimdi. Benim içimden koşup sımsıkı sarılmak gelir tabi ama ...

___kaptan___

___kaptan___

Üye
ilk gördüğümde napmalıyım peki? Sanki kırk yıllık arkadaşımla buluşuyomuş gibide olmaz. Şimdi. Benim içimden koşup sımsıkı sarılmak gelir tabi ama ...

Aslında öyle sıkıca sarılmak yerine kısa bir sarılış uygun olabilir yani elini sıkman da uygun olmaz kısa bir sarılış yeterli olacaktır her an gözlerinin içine bak :oke:

betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi
her şeyi elime yüzüme bulaştırmaktan çok korkuyorum.

şanışer25

şanışer25

Üye
hayatın boyunca hç bı kızla buluşmadın mı? Sıkıldm bu tür konulardan hafta 2 tane aynı knu aynı muhabbet alt tarafı bı kız ya abartamayn bu kadar.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
her şeyi elime yüzüme bulaştırmaktan çok korkuyorum.

Heyecan yapma diyeceğim, ama heyecan olmazsa olmazdır, sakin ol konsantre ol sadece buluşup sinemaya gideceksiniz bunu düşün, gerisi gelecektir abartmadan elini tutmayı dene ama dokunup geri çekme elini tereddüt etme elini tut ama gözlerine bakmaktan kaçınma :oke:

betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi
ilk defa buluşçam. Ya açtığıma pişman oldum bu tip yorumlardan. İyiki bişey istedim. Adamın hevesini kursağında bırakıyosunuz. Madem öyle cevap vermeyin konuya arkadaş. Haksızmıyım.....

ümran

Üye
boşwer kardş bence gtme biz sevdikte noldu ,kaybeden olduk.
Bana küçüklüğümü verin büyüklûk sizde kalsın

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Bu Konu Daha Once De Acilmisti .. Hemde Kisa Bir Sure Once ..

Neyse ; Sen Cok Sakin Davran .. Herseye Kendin Karar Verme .. Birsey Yapmadan Once Kiz Arkadasina Kesinlikle Fikrini Sor ..

Bu Onun Dusuncelerine Saygi Duydugunu Gosterir .. Radikal Ol .. Sakin Ol ..

Cok Civitma .. Cokta Agir Olma .. Ortada Kal .. Sonrasi Kendiliginden Geliyor ..

+1 :)

CrazyJeRvu34

Üye
ilk basta samimi arkadas gibi davranman daha mantıklı daha sonra bellı olucaktır

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

enterneoll

enterneoll

Üye
Çok ileri gitme ama arkadaşmış gibide davranma tek önerim bu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt