Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Delircek durumdayım !
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tufless
Üye
Konu Sahibi
Delircek durumdayım !
Arkadaşlar telefonu flashladım. Ve telefona microsoft apps yüklendi. O günden beri mesajlar gönderilmiyo yada 5 10 dk sonra iletiliyor. Kafayı yicem artık. Genelde forumdaki arkadaşlar bundan kaynaklandığını söylüyorlar. Yardımcı olurmusunz lütfen
___kaptan___
Üye
Ayarlar->Yüklemeler->Yüklü uygulamalar kısmından microsoft apps uygulamasını kaldırabilirsiniz
olmazsa yine buradayız yardımcı olmaya çalışırız
apache61
Üye
neden başka bir CFW le flashlamıyorsun . yada biraz beklersen burda nokia cooker kullanmayı bilenler vardır o program ile flashladığın CFW den onu çıkartabilirsin eğer sana sorunun kaynağını söyliyenler doğru söylüyorsa .
bayon
Üye
sms güncellemesi var onu yüklersen sorunun düzelebilir
Belle iken sorun yaşatmıştı.Ama Refreshken kaldırmazsan sorun olmuyor pek.Telefondan telefona değişebilir.Çözümü yazılımdan bazı programlar ile çıkart.Yada CFW yükle.
Arkadaşlar telefonu flashladım. Ve telefona microsoft apps yüklendi. O günden beri mesajlar gönderilmiyo yada 5 10 dk sonra iletiliyor. Kafayı yicem artık. Genelde forumdaki arkadaşlar bundan kaynaklandığını söylüyorlar. Yardımcı olurmusunz lütfen