gta 3 yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkan2034

Üye
    Konu Sahibi
gta 3 yardim
Arkadaslar misafir cicugu gta 3 un tus ayarlarini bozmustu defauls yap dedim yapdi ok sorun yok ama cok kuculttu ilk oyle degildi nasil duzelticem kafayi yedim .s tsk simdiden

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ayarları iyice bir kurcalarsanız büyütebilirsiniz :bilmm

erkan2034

Üye
    Konu Sahibi
dendim ama ya com buyuo ya cokkuculuyo :(

erkan2034

Üye
    Konu Sahibi
yok bi bakayimda yardimci olqn olsun valla :(

erkan2034

Üye
    Konu Sahibi
cok tskler arkadasim yqrdimlari bekliyorun bisy sorucam senin tel modeli ne birde gtq gibi oyunlqr veya yaris onerdign varmi ?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Rica ederim de keşke bi yardımım dokunsaydı :( + Cihazım Nokia E7-00 lâkin android'e ilgim var askerliğim geldiğinde cihaz değiştiremedim, o yüzden hiç android deneyimim olmadı, ama arkadaşımın S3'ü bi kaç kez kurcaladım;

Oyun konusunda cihazınız nedir bilmiyorum ama ;

Asphalt 7
NFS Most wanted

öneririm :oke:

- - - Eklendi - - -

Buradan bak kardeş bi + Pes öneririm :oke:

http://www.maxicep.com/android-oyun/

erkan2034

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim kurcalqmqyla bu kadar ogreniyosan .d tel sende olsa ooo .d tsk bende bi gtq 3 var o kqdar yukleyecemde ama nerdeee guzel oyun bulamadim

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Aşırı merak var bende telefonlara karşı :) + Verdiğim linke bir göz at yada aklındaki oyunlar nasılsa yardımcı olmaya çalışırım :)

erkan2034

Üye
    Konu Sahibi
anladim su sorunuda cozseydik :(
He bide gta 3 un android icn bitmisi varmiki

___kaptan___

___kaptan___

Üye
anladim su sorunuda cozseydik :(
He bide gta 3 un android icn bitmisi varmiki

Bilen biri gelse bi iyi olacak ama :bilmm yani hiç android'de gta oynamadığımdan ayarları bilemiyorum, oynayanlar bilir de kimse de bakmıyor ki :angry: + Android oyunlar bölümünde saveler var ise bitmişi olmasa da yarıdan fazlasının bitmiş hali mutlaka vardır yada hilesi vardır :oke:

erkan2034

Üye
    Konu Sahibi
ok tsk.

- - - Eklendi - - -

samsung jelly beqn ne zaman gelicek bilgi vrmi hic mini 2 listede ve sahibiyim ama cok guzel performansli demiyorlar ama gta 3 acio .d

___kaptan___

___kaptan___

Üye
ok tsk.

- - - Eklendi - - -

samsung jelly beqn ne zaman gelicek bilgi vrmi hic mini 2 listede ve sahibiyim ama cok guzel performansli demiyorlar ama gta 3 acio .d

işte o konuda bi bilgim yok kardeş :bilmm

erkan2034

Üye
    Konu Sahibi
aynen su root olayi bni tirstirio yapmk istiom ama garanti cope

___kaptan___

___kaptan___

Üye
aynen su root olayi bni tirstirio yapmk istiom ama garanti cope

Aslında korkulacak bi durum yok root yaptıktan sonra garantilik bir durum olduğunda unroot tu galiba root'u geri kaldırınca sorun kalkıyor ve tekrardan garanti kapsamına giriyor cihaz :)

erkan2034

Üye
    Konu Sahibi
bilmemki simdi kim ugrasicak .d ben aksam geliorum geri burayq cevap bekliyorum hee .d gta 3 sorusuna .d tmm hadi ii gunler

burakors1903

Üye
s.a ben telefonumu rootlamistim sonra root explorer ile kaldirdim garanti kapsamina tekrar girdimi rootlu uygulamalari acmiyor yaptikdan sonra unrootsuzda oliyor dimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt