Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

dolorex68

dolorex68

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Ben senin yerinde olsam rootlamazdım şimdilik
Taaki android i standart bi kullanıcıdan biraz daha iyi kullanana kadar ondan sonra çeşitli ihtitaçların ortaya çıkacak mesela telefonun içinde gelen ve silinmeyen bi proğramı silmek gibi veya telefonuna beats audio türü bi yazılım kurmak gibi ondan sonra root larsın ama dediğim gibi şimdilik gerek yok[/SIZE][/COLOR]

• Beğen
Tepkiler: absolut2611

alenkolik

alenkolik

Üye
simdilik boyle seylere girme mevcut seyler ihtiyaclari fazlasiyla karsiliyor suan zaten. Rotlasan bile telefona cok fazla bir artisi olmaz cunku orjinal donanimi herseyi en ust duzeyde karsiliyor.

• Beğen
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
usta bizim linkte bi gelişme var mı?

Sanırım bu olacak. Bende deniyorum su an
http://android.mob.org/download/a1525.html

- - - Eklendi - - -

üstadlar, ben androide yeniyim ve bu konuda acemiyim, yapmış olduğum incelemelerde çoğu android kullanıcısının telefonlarını rootladıklarını beyan ediyorlar, rootun ne anlama geldiğini de öğrendim telefonatam hakimiyet gibi bir şeymiş, yeni aldığım galaxy note 2 ye bunu kurmalımıyım, eğer kurucak olursam mesela şu telefona tam hakimiyet olayından biraz somut örnekler verirmisiniz, mesela rootlamazsam ne yapamam, rootlarsam neler yapabilirim, ayrıca root yaparken telefonun brick (tuğla) olma ihtimali varmış, bu ihtimaloranı nedir? Brick olma ihtimalinide gözönünde bulundurcak olursak şayet telefonumuzu rootlamaya değer mi...? aydınlatıcı bilgilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler...
Evet tam hakimiyet. Bende rom root kernel her halt var ama garanti sorunum yok. Bu oldukça uz u n bir konu ben en iyisi yarın sana yazayım simdi yatmalıyım. Iyi geceler

• Beğen

absolut2611

Üye
cevaplarınız için teşekkürler

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
atın havanızı :(

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınız için teşekkürler

Şimdi sana tam bir açıklama yapayım. Root işlemi telefonda seni en büyük güç yapar. Işlemcinin kac çekirdeği ve hızının kullanılacağından üstteki barin rengine açılış animasyonuna kadar herşeyi değiştirebilirsin. Yapması kolaydır kaldırması da ancak izini yok etmesi not2 için henüz zor. Eğer riot yapmazsan bazı oyunları bedava yükleyemezsin , performansla ilgili ayarlar yapamazsın ve ileri derecede kişiselleştirme yapamazsın. Eğer telefonun efendisi ben isem herşeyi yaparım demiyorsan root veya roma gerek yok.
Beats audio, Ekran parlaklığı , tam multiview kontrol vs. işlemler de zaten bir softbrick yada brick riski var. Gerçi beats audio sadece orjinal romda çalışıyordu ama. Ben yaklaşık 10 kere soft brick yaptım ama ne izi var ne de uzun sürdü. Sadece biraz deneyim yeterli. Eğer bu tarz işlemler yapmam gerekli dersen pcye teamviewer kur yardımcı olayım. Ama pek bilmiyorsan önermem

- - - Eklendi - - -

Alakası yok dostum amaç yardımcı olmak. :oke:

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Hobbaaaa konu nerelere düşmüş. Niye hiç destek yok yav

___kaptan___

___kaptan___

Üye
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Askerden sonra o listede bende olacağım :sirit: + Muhteşem bir konu olmuş daha çok gelişmesi dileğiyle :tebessüm: :alkis

Hadi canım daha 15 tatil de cosacak bu konu :) şimdi 3. Yazililar ile boğuşuyorum. Ben seni not 4 konusunda bekliyorum

moskovalı

moskovalı

Üye
benide eklermisin listeye.saygilar

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Hadi canım daha 15 tatil de cosacak bu konu :) şimdi 3. Yazililar ile boğuşuyorum. Ben seni not 4 konusunda bekliyorum

Ama benim şartım şu Samsung 5.5'' ekranlı bir note daha yapsın alırım, ama 5.5'' 'in üstünde bir cihaz asla almam o yüzden inşallah Note 4 5.5'' olur ekran olarak :oke:

- - - Eklendi - - -

Not 4 ne yahu. Yine mi klavye :ehe

Yok yok bu kez Note 4 yazdı ama note'nin E'si yok :kıskıs:

bayramdereli

Üye
Note 2 telefon değil,
Telefon özelliği olan bilgisayardır...
Cihazda mutlaka Juice Defender kullanın , mümkünse ultimate versiyon !
Paralı ama forumlardan da programı edinebilirsiniz.
Bu programla telefonun şarj süresini 3 gün ve üzerine çıkarabilirsiniz.

absolut2611

Üye

Şimdi sana tam bir açıklama yapayım. Root işlemi telefonda seni en büyük güç yapar. Işlemcinin kac çekirdeği ve hızının kullanılacağından üstteki barin rengine açılış animasyonuna kadar herşeyi değiştirebilirsin. Yapması kolaydır kaldırması da ancak izini yok etmesi not2 için henüz zor. Eğer riot yapmazsan bazı oyunları bedava yükleyemezsin , performansla ilgili ayarlar yapamazsın ve ileri derecede kişiselleştirme yapamazsın. Eğer telefonun efendisi ben isem herşeyi yaparım demiyorsan root veya roma gerek yok.
Beats audio, Ekran parlaklığı , tam multiview kontrol vs. işlemler de zaten bir softbrick yada brick riski var. Gerçi beats audio sadece orjinal romda çalışıyordu ama. Ben yaklaşık 10 kere soft brick yaptım ama ne izi var ne de uzun sürdü. Sadece biraz deneyim yeterli. Eğer bu tarz işlemler yapmam gerekli dersen pcye teamviewer kur yardımcı olayım. Ama pek bilmiyorsan önermem

- - - Eklendi - - -

Alakası yok dostum amaç yardımcı olmak. :oke:

kardeşim açıklaman için teşekkür ederim, orjinal haliyle şu an not2 im bana fazlasıyle yetiyor işimi görüyor, en iyisi biraz daha deneyim kazanarak ileride beklentilerim arttığında root olayına girmek, cevaplarınız tekrar teşekkürler

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim açıklaman için teşekkür ederim, orjinal haliyle şu an not2 im bana fazlasıyle yetiyor işimi görüyor, en iyisi biraz daha deneyim kazanarak ileride beklentilerim arttığında root olayına girmek, cevaplarınız tekrar teşekkürler

Önemli değil dostum. Sorunların olursa herzaman buradayım

- - - Eklendi - - -

Note 2 telefon değil,
Telefon özelliği olan bilgisayardır...
Cihazda mutlaka Juice Defender kullanın , mümkünse ultimate versiyon !
Paralı ama forumlardan da programı edinebilirsiniz.
Bu programla telefonun şarj süresini 3 gün ve üzerine çıkarabilirsiniz.
İlk söylediğinize katılmıyorum çok büyük ekranlı telefondur. Yapılma amacı ise notdefteri ve telefonu birleştirerek neredeyse her işi daha kolay yapabilmek. Ayrıca tasarruf programı sadece alt düzey kullanıcıların psikolojik olarak yaptığı bişey. Ram sorunu ortadan kaldirmadan sadece yük olurlar. Ayrıca eğer sadece mesaj atıp 2 dkka facebook a girsem şarjım 2.5 gün rahatça gidiyor.

- - - Eklendi - - -

Ama benim şartım şu Samsung 5.5'' ekranlı bir note daha yapsın alırım, ama 5.5'' 'in üstünde bir cihaz asla almam o yüzden inşallah Note 4 5.5'' olur ekran olarak :oke:

- - - Eklendi - - -

Yok yok bu kez Note 4 yazdı ama note'nin E'si yok :kıskıs:

Evet askerliği katinca not4 geldi aklıma :) ayrıca canavarın adı not anlamına geliyor note değil. Her ne kadar özel isim olsa da ben not demeye devam edicem

dolorex68

dolorex68

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Birde "Nat" olayı var tabi
İngilizce note nin okunuşu :)
Ama hiç girmeyelim bi "e" harfi bu kadar karıştırıyor a ya gerenk yok :-)[/SIZE][/COLOR]

alenkolik

alenkolik

Üye
Guncelleme ne zaman gelir tahmini olan var mı?

dolorex68

dolorex68

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Tahmini ocak sonu Şubat başı istatistikler öyle görünüyor :)[/SIZE][/COLOR]

biyolog4472

biyolog4472

Üye
Benide ekleyin

togimer

Üye
Arkadaşlar merhaba, bende alalı 3 ay oldu, eklediğim proglamlarl ve yanımda taşıdığım kablosuz moyse ile mükemmel bir pc/tel haline geldi. bana göre tabletlerden hız olarak ram olarak çok çok iyi. şirkette kullandığım makinede bile 2gb ram var, düşünün.
note2 yi aldım alalı, net vs. için pc yi açmıyorum. nerdeyse.. bu arada benide ekleyebilir misiniz..

Üst Alt