Dandanakan92
Üye
Nerden buluyosunuz, nası hortlatıyorsunuz bunları. Özel bir yazılım mı var elinizde![]()
Ben hackerız

Nerden buluyosunuz, nası hortlatıyorsunuz bunları. Özel bir yazılım mı var elinizde![]()

Pilavı babam yüzünden yiyemiyorumBen kaşıkla dalınca elime vuruyor zalım çatalla ye şunu diye e çatalla da tadı çıkmıyor ki bunun

Pilavı babam yüzünden yiyemiyorumBen kaşıkla dalınca elime vuruyor zalım çatalla ye şunu diye e çatalla da tadı çıkmıyor ki bunun
Bunun için ayrı bir konu açıp anket düzenlemek gerekÇatalla pilav mı yenirmişş :-l

Çatalla pilav mı yenirmişş :-l

yenirrrrrrrrrrrrrr ben yerimÇatalla pilav mı yenirmişş :-l

elle bile yiyen var. çatalla niye yenilmesin![]()

Çubukla bile yenir ama kaşık varken neden kullanasın çatalı.

Çubukla bile yenir ama kaşık varken neden kullanasın çatalı.

Kaşık olmasaydı çatal olsaydı ya da çatal olmasaydı kaşık olsaydı kaşıklı çatal olsaydı veya çatallı kaşık olsaydı elle yerdim.![]()

Elle de yenir öyle de ayrı eğlenceli oluyorKaşık olmasaydı çatal olsaydı ya da çatal olmasaydı kaşık olsaydı kaşıklı çatal olsaydı veya çatallı kaşık olsaydı elle yerdim.![]()

Elle de yenir öyle de ayrı eğlenceli oluyor![]()
öyle mi Nur abla?
Çatalın tutabileceği pirinç tanesi sayısı kaşığa göre daha az olacaktır. Bu da doyma eşiğine varana kadar kolumu ağzımla tabak arasında 3 katı daha fazla hareket ettirmeme sebep olacak.

Tavuklu pilav
Denendi ve onaylandıöyle mi Nur abla?
![]()

Bu işin sonu iyi gitmiyor aslında![]()