N9 Alıcam Beyler Bi Bakarmısınız Tartışalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Felixe

Üye
    Konu Sahibi
N9 Alıcam Beyler Bi Bakarmısınız Tartışalım
NOT: Yeni üyeyim diye link veremiyorum isteyen gelsin özel mesajdan lınk atıyım.
N9 rüyalarıma giriyor artık abi yeter bi bakın :D
Beyler neredeyse bütün konuları okudum, işletim sistemiyle ilgilide bilgiler topladım. Şimdi ben öğrenciyim geçenlerde elime S3 geçti. Kendi saflığımdan kaybettim telefonu.(Yani geri verdim istemedim) Detaya girmicem bu telefonun bana tekrar gelmesi en az 2-3 ay. Belkide hiç gelmez. Bende en çok beğendiğim telefon olan N9'a U dönüşü yaptım :) Almayı planlıyorum sorularım ise şunlar:
Ben bu telefonla oyun falan oynamasam hatta acmadan dışına baksam bıle yeter de hanı arada can sıkıntısına oyun olsun ıster ınsan şuandada Android'ten oyuna alışkınız telefona mutlaka android atıcam ama kullanmam fazla çok nadır oyun oynarım çünkü MeeGo daha işi ve şık.
1- Bazı vide ve konularda telefona Android atınca MeeGo gidiyor ben her 2sini 1 arada istiyorum. Şu videoya bakarsanız anlarsınız çok iyi. Bazı videolarda adam 20kere ses açmaya basıyor falan fılan buradakı çok daha kalıtelı telefon acılıyor ekran 2ye bölunuyor android yada meego seçenegı gelıyor çok şık bı ekran yukarı yada asagı tusuyla bırını secıp acıyorsun.

2- Çoğu videoda android atılms cıhazlar donuyor kasıyor, üstte verdiğim videodakı performansı beğendim o rom'un aynısını bulabılırmıyım? (rom diyorum ama androıdte böyle meego da ne denır bılgım yok)

3- Yine aynı adam Meego da Angry Birds Space oynuyor mesela bu oyun MeeGo da yok ama Terminal Emilatör'e bişeyler yazıyor ve oyun harıka çalışıyor: bunu acıklarmısınız bu sekılde baska oyunlarda oynanabılırmı?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
öncelikle bende senin gibiydim hatta daha kötü N9 ile yatıp N9 ile kalkıyordum 64 bekledim olmadı bende en sonunda 16 lığı kaptım nokia shoptan. sorularına gelecek olursak öncelikle cihazı gerçekten kurcalamaktan sıkılmayacaksın çok geniş ve zengin bir dünyası var kanımca. S3 kadar değil ama yinede kendine göre geniş. S3 sistem olarak zengin lakin N9 tamamen kullacnıya bağlı bir telefon tamamen değil de kısmen diyelim. açık kaynaklı telefon zaten belli bilgilier edinmişisn bende bildiklerim kadar söyleyeyim necati abi commandtr yani anlattığına göre telefon açılırken ekran geliyor meego android istediğini seçebiliyorsun yani iki işletim sistemi de çalışabiliyor yan yana ama manıtklı düşünürsekde elbette bir takım perfonmans düşüklüğü olacaktır bunda garipsenecek bir durum yok. öte yandan oyun ihtiyacına gelince N9 için de bence yeterli sayıda oyun var şu an 5 oyun yüklü telimde bana yetiyorlar ve de uygulama desteğide sınırlı olsada hepsi işe yarayan uygulamalar whatsapp twitter uygulaması vs.. her açıdan beklentilerinin üstüne çıkan bir cihaz N9 ama tabi ki de S3 son kullanıcıya yönelik daha kapsamlı bir telefon ona lafım yok zaten N9 un segment olarak üstünde

pRime.

pRime.

Üye
ben işinizi kolaylaştırayım, gidip bir tane androidli cihaz alın. android kurarsanız meego gitmez, açılışta sorar size hangisini açayım diye siz de birini seçip açarsınız.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben işinizi kolaylaştırayım, gidip bir tane androidli cihaz alın. android kurarsanız meego gitmez, açılışta sorar size hangisini açayım diye siz de birini seçip açarsınız.
:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt