Sizce Ace hala alınabilir bir telefonmu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertekin34

mertekin34

Üye
Ace ile pek bir şey yapamazsın.Galaxy w kullanıyorum onunla bile sıkıntı yaşıyorum.Nakitin yoksa vodafonedan s3mini al sözleşmeli.Aylık çok düşük bir miktar zaten.En azından 2 sene boyunca android güncellemesi alır sıkıntı olmaz

PriZm

PriZm

Üye
Kamera flaşı çok önemli değil aslında..

Örnek olarak ben kendi yaptığım flashı kullanıyorum :ehe

Ha birde şu var.root rom yapmayacaksan Galaxy S alma

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Hocam yanlış anlama ama android'in hakkını veren bi telefon alıcaksan Bi milyar'ı gözden çıkartmalısın. Ha o bütçe bende yok diyorsan symbian :)

mustafasen

mustafasen

Üye
alanlar pişman, almayanlar peşine koşuyor. vah benim çileli kardaşlarım.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Ace alırsan pişman olursun

- - - Eklendi - - -

Hocam yanlış anlama ama android'in hakkını veren bi telefon alıcaksan Bi milyar'ı gözden çıkartmalısın. Ha o bütçe bende yok diyorsan symbian :)

Wonder neo v atrix s3 mini galaxy duos Xperia neo v Xperia pro hepsi bin liradan ucuz telefonlar ve çalıştıramadığı oyun uygulama yok.S3 minide 4.1.1 güncellemesi bile var ohooooo :gul:

- - - Eklendi - - -

yok sony konusunda tereddütlerim var.önceki telefonlarından dolayı.

sizinki 5830i modelimi?
normal 5830 bildiğim kadarıyla hd oyunların bazılarını açıyor ama kasıyor çok.
yani zaten oynayacağım oyunlarda angry birds serisi,fruit ninja,cut the rope ve temple runla sınırlı.
öyle asphal, FIFA falan oynamam.
bana göre yeterli olacağını düşünüyorum.zaten genelde internetteyim.şarjda çok önemli değil.genelde hep evdeyim.

Ace temple run bile açmıyor...

mel1h45

mel1h45

Üye
Ace alırsan pişman olursun- - - Eklendi - - -Wonder neo v atrix s3 mini galaxy duos Xperia neo v Xperia pro hepsi bin liradan ucuz telefonlar ve çalıştıramadığı oyun uygulama yok.S3 minide 4.1.1 güncellemesi bile var ohooooo :gul:- - - Eklendi - - -Ace temple run bile açmıyor...
Arkadaşa katılıyorum ace alınabilecek bir telefon değil bana göre başka bir telefon bak

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
ben xperia ray kullanyorum özellik vs... olarak ace den daha iyi!!!
fiyati 599tl olmuş!!!!
tavsiye ederim...
bence 600tl alti alnabilncek en iyi tel :oke:

- - - Eklendi - - -

wonder veya neo v vs... tellerin destekledigi oyunlarin hepsini destekler!!!

- - - Eklendi - - -

bide tasarim ve kalite olarak ray aceden daha iyi!!!

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
hmm.anladığım kadarıyla aceden memnun olanlar çok az.zaten bende düşündüm ve 650tlyi çöpe atmak gibi birşey olur.ya s3 mini ya da galaxy s2 ye bakacağım artık teknosaya falan gidebilirsem.

The East

The East

Üye
Son denemelerime gore ace angry birds , angry birds space ,fruit ninja yerine fruit slice(ismi yanlis ol
abilir) , temple run yerine agent dash i sorunsuz aciyor fruit ninjayida hafif kasmalarla

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

The East

The East

Üye
Pardon devami :) aciyor ama artik bende tavsiye etmiyorum rom attiktan sonra muhtelemen s2 almayi dusunuyorum

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...