iPhone 4 Aktivasyon Yapamıyorum (Sim Kilitli)

Sponsorlu Bağlantılar

zxro1967

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4 Aktivasyon Yapamıyorum (Sim Kilitli)
Fransa'dan yakınımız iPhone4 getirdi. Muhtemelen cihaz simkilitli itunes'de aşağıdaki hatayı alıyorum. Telefonda da aynı hatayı veriyor. Menüye ulaşamadım Ne yapmam gerekir? Lütfen yardım edin. iTunes'de sürüm dahi göstermiyor, başka bir programla sürümü sorguladım. Lütfen birisi Allah rızası için yardımcı olsun iphone aldım kullanamıyorum :(

DrBrain

Üye
dostum senin cihaz simkilitli ve ve acılması lazım bana pm at

kasim_217

Üye
fransadan geldiği zaman hat varsa onu tak i tunese bağla açılır

savaronajointed

savaronajointed

Üye
tr de kullanacaksan 169 $ şıkışmış cihazına 169 $ paybal den ödemesini gerçekleştir 12 saat için unlocked açılacak ve isteğin sim le kullanmaya başlayacaksın

emre baskocagil

Üye
hıc bıyerıne bısey sıkılmamıs kardesım telıne jaılbreak yap normal olark acılır tabı bu versıyonuna baglı ...
telının versıyonunu soyle yardımcı oluyum ios 5 yuklu deılse unlock da yaparsın ama yukluyse anca geveyle kullanırsın oda 25 30 tl cıvarında.. ii geceler

meftun71

Üye
Arkadaşlar dün bi akrabam
Almanyadan iphone 3gs getirdi.
Telefona sim kartı taktım fakat galiba
pasaporta işletmediğimden olsa gerek..Oyun
yükledim müzik dinledim program vs. Normal kullanıyordum hatsız. Her
neyse taktım pc ye. Açtım itunes i.
Güncelleme var dedi. Nerden
bileceğim elime ilk defa iphone geçti
ve Nokia daki yaptığım
güncellemeler gibi düşündüm. Güncelleme yaptım ve Sonra telefon açılınca "Only compatible
sim cards from a supported carrier
may be used to activate iPhone.
Please insert the sim card that came
with your iPhone or visit a supported
carrier's store receive a replacement simcard." diye bir yazı çıktı..
NE YAPMAM LAZIM ARKADAŞLAR
LÜTFEN YARDIM EDIN...

gundi69

Üye
Meftun usta
ayni cihaz bende de var ve ayni sorun bendede oldu ahatta kendi kartinida kabul etmedi.ustalarin yazdiklarin dan yola cikarak sole yaptim:itunesden cihazi yeniden kurdum taki servis yok diyene kadar(Baglanti)formdan redsnow 0.9.9b9d yi indirdim ve jailbraek yaptim(cydia ve basa bandi isaretledim).dikkat et bu esnada isirilmis elma gelene kadar cihaza elleme. sonra tekrar ayni programla extra sonra justboost diyoruz ayni islemi yapiyoruz ve isirilmis ananas geliyor ve cihaz aciliyor.cydiadan sorce ordan cydia/telesphoreden ultrasnow u kuruyoruz ve cihaz rest start yapacak.cydiayi tekrar acacagiz sorce-edit-add-cikan sayfaya repo666.ultrasno0w.com yaziyoruz ve add sorce diyoruz kurulum bitince istedigin karti kullan.Fakat cihazi her acip kapatmaya bu programdan son iki islemi yapmak zorundasin(extra sonra justboost).insallah isine yarar.saygilar

demir63

demir63

Üye
SİM KİLİTLİ IPHONE 4G ‘LERE ÖZGÜRLÜK
GEVEYE SON,
İOS 5 VE ÜZERİ VERSİYONLARDADA SORUNSUZ KULLANIM

video

IPhone 4G cihazlara uyumludur ve IPhone cihazınızı 3 simkart ile kullanma olanağı sağlar.Ayrıca cihazınızı şarj edebilir, yedek batarya olarak kullanabilir ve cihazınıza koruyucu kasa olarak değerlendirebilirisiniz.
SİM KİLİTLİ İPHONE NUZU BU ÜRÜNLE SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE KULLANABİLECEKSİNİZ.
SİM KİLİTLİ IPHONE 4G ‘LERE ÖZGÜRLÜK
GEVEYE SON,
İOS 5 VE ÜZERİ VERSİYONLARDADA SORUNSUZ KULLANIM

IPhone 4G cihazlara uyumludur ve IPhone cihazınızı 3 simkart ile kullanma olanağı sağlar.Ayrıca cihazınızı şarj edebilir, yedek batarya olarak kullanabilir ve cihazınıza koruyucu kasa olarak değerlendirebilirisiniz.
SİM KİLİTLİ İPHONE NUZU BU ÜRÜNLE SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE KULLANABİLECEKSİNİZ.
VİDEO FİRMWARE 04.11.08 VE TÜM MODELLERE UYUMLUDUR..
IPHONE 4
IPHONE 4 S
AYRIM YAPMADAN AÇAR...
AYNI ANDA ÇİFT HAT İLE KULLANMAK MÜMKÜN.
AYRICA YEDEK BATARYA İLE SARJ SORUNUNUZDA BİTECEK..

KULLANMA TALİMATİ
1 IPHONE PEEL APARATINA SİM KARTLARINIZI TAKINIZ. BATARYAYI YERLEŞTİRINIZ..
2 IPHONE 4 VEYA 4 S CIHAZIMIZA CYDIA YUKLU ISE MANAGE SOURCES KISMINA adresini yazıp metom adresindeki ilk dosyayı telefona yukleyın... (phone2dual) telefon2
3 IPHONE 4 VEYA 4S CIHAZI APARATA TAKIP KIRMIZI TUŞA BASILI TUTUN CIHAZ AÇINCA PROGRAMA TIKLAYIN .
4 HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLANIN....

not cihazi yedek bataryadan şarj etmek için yeşil tuşa basmanız yeterlidir...
YAZAR bydemir..

demir63

demir63

Üye

toros44

Üye
abicim bana yurtdışından iphone geldi telefon isviçreden alınmış ama operatörünü bilmiyoruz. tel ios 5,01 biz telefonu itune s bağlayıp güncelledik. ne lduysa o saatten sonra oldu. daha önce tel ile menüler gelirken şimdi telefona menü gelmiyor. gri ekranda kalıyor iphone etkinleştirmedi yazıyor. en azından bunu menu olan haline getirebilirmiyiz yani yurtdışından ilk gelen haline getirmek için ne yapmalıyız. lütfen yardımcı olurmusunuz

etna81

etna81

Üye
abicim bana yurtdışından iphone geldi telefon isviçreden alınmış ama operatörünü bilmiyoruz. tel ios 5,01 biz telefonu itune s bağlayıp güncelledik. ne lduysa o saatten sonra oldu. daha önce tel ile menüler gelirken şimdi telefona menü gelmiyor. gri ekranda kalıyor iphone etkinleştirmedi yazıyor. en azından bunu menu olan haline getirebilirmiyiz yani yurtdışından ilk gelen haline getirmek için ne yapmalıyız. lütfen yardımcı olurmusunuz
sim çıkart o şekilde wifi ye bağlan düzeliyor.

Novumm

Üye
Düzelmez. Jalbreak yaparsan acılır ama simlilitli oldu icin kullanamazsın bana imei nr pm den at acmaya calışim

zoroix5959

Üye
Düzelmez. Jalbreak yaparsan acılır ama simlilitli oldu icin kullanamazsın bana imei nr pm den at acmaya calışim

Hocam bendede ıngiltere çıkışlı iphone 4 var ve aktivasyon yapamıyorum yardımcı olurmusun..???

- - - Eklendi - - -

Hocam bendede ıngiltere çıkışlı iphone 4 var ve aktivasyon yapamıyorum yardımcı olurmusun..???

neksushot

Üye
Bu iphoneler türkiyeden neden almıyorsunuzki bukadar problem yaşamayın bence bende galaxy note var iphone 4s e geçiyimmi arkadaşlar bilgi yardım lazım

msacmali

Üye

hacım biz geçenlerde birisinden iphone 4 aldık, adamın oglu fransadan getirmiş ama kutusunu dahi açmamışlar. bi süre geveyle
kullandık ama ios 5 çıkınca güncelleme yaptıktan sora telefon geveyle bile çalışmaz oldu. sim kilitliymiş ne yaptıysak ne ettiysek açamadık. bize yardımcı olabilir misin acaba, fransadaki adama artık ulaşamlıyoruz hangi operatörden alındığı da bilinmiyor yani.

Baba_yorgun_46

Üye
hacım biz geçenlerde birisinden iphone 4 aldık, adamın oglu fransadan getirmiş ama kutusunu dahi açmamışlar. bi süre geveyle
kullandık ama ios 5 çıkınca güncelleme yaptıktan sora telefon geveyle bile çalışmaz oldu. sim kilitliymiş ne yaptıysak ne ettiysek açamadık. bize yardımcı olabilir misin acaba, fransadaki adama artık ulaşamlıyoruz hangi operatörden alındığı da bilinmiyor yani.
telefonunuzu kurulumunu gerçekleştiremediyseniz bnmle iletişime geçin ben size yardımcı olacağım veya farklı bişeyse yinede yardımcı olurum

Baba_yorgun_46

Üye
Fransa'dan yakınımız iPhone4 getirdi. Muhtemelen cihaz simkilitli itunes'de aşağıdaki hatayı alıyorum. Telefonda da aynı hatayı veriyor. Menüye ulaşamadım Ne yapmam gerekir? Lütfen yardım edin. iTunes'de sürüm dahi göstermiyor, başka bir programla sürümü sorguladım. Lütfen birisi Allah rızası için yardımcı olsun iphone aldım kullanamıyorum :(

Benimle iletişime geç ücretsiz şekilde unlock yaparım :)

• Beğen
Tepkiler: abdullahpolat

sevincceval

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Doğukan G

Novumm

Üye
Cihazın imei sini özelden gönder hangi operatör oldunu ve acmaya deneyim

Doğukan G

Üye
Abicim bende ingiltereden gelme iphone 4 var telefonu pasaporta kaydettirdim içindeki gereksiz şeyleri silmek icin sıfırladım sürümü ios 4.3.5 aktivasyon ekranını geçmek için pc ye bağladım sım kart anlasmalı değil falan dedi bende telefonu kurtarma moduna aldım ve ios 7.1.2 ye güncelledim yine aktivasyonu geçemedim aynı hatayı alıyorum elimde yurtdışından gelen simde yok ios 7.1.2 sürümünde jailbreakle aktivasyon ekranı geçiliyormu yoksa başka bir çözümünüz var mı lütfen yardım edin

Üst Alt