Yengeyi ersiz, bizleri başsız goma yiğidim :züü:
doctorrr Üye Konu Sahibi Dedeler burda çok fena yağmur yağıyır şemsiye taşımayı sevmiyorum ve habire ıslanıyorum
Kerim. Üye doctorrr' Alıntı: Dedeler burda çok fena yağmur yağıyır şemsiye taşımayı sevmiyorum ve habire ıslanıyorum Genişletmek için tıkla ... ama bence sen tuggeneral ol
doctorrr' Alıntı: Dedeler burda çok fena yağmur yağıyır şemsiye taşımayı sevmiyorum ve habire ıslanıyorum Genişletmek için tıkla ... ama bence sen tuggeneral ol
Amaru Shady Üye doctorrr' Alıntı: Dedeler burda çok fena yağmur yağıyır şemsiye taşımayı sevmiyorum ve habire ıslanıyorum Genişletmek için tıkla ... ben de sevmiyorum. Yağmur yok ama burda
doctorrr' Alıntı: Dedeler burda çok fena yağmur yağıyır şemsiye taşımayı sevmiyorum ve habire ıslanıyorum Genişletmek için tıkla ... ben de sevmiyorum. Yağmur yok ama burda
doctorrr Üye Konu Sahibi kerim336' Alıntı: ama bence sen tuggeneral ol Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı be hafız - - - Eklendi - - - Bu arada nassı yağıyor görseniz varya ıslanmayı geç dayak yiyosun resmen
kerim336' Alıntı: ama bence sen tuggeneral ol Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı be hafız - - - Eklendi - - - Bu arada nassı yağıyor görseniz varya ıslanmayı geç dayak yiyosun resmen
iyavuzoz Üye doctorrr' Alıntı: Hayırlısı be hafız - - - Eklendi - - - Bu arada nassı yağıyor görseniz varya ıslanmayı geç dayak yiyosun resmen Genişletmek için tıkla ... doludur o dolu
doctorrr' Alıntı: Hayırlısı be hafız - - - Eklendi - - - Bu arada nassı yağıyor görseniz varya ıslanmayı geç dayak yiyosun resmen Genişletmek için tıkla ... doludur o dolu
doctorrr Üye Konu Sahibi iyavuzoz' Alıntı: cıva yağıyodur Genişletmek için tıkla ... Zehirledin gittin beni, tersten gördüm tüm evreni, sen kimseyi sevemezsin yılaaaaan
iyavuzoz' Alıntı: cıva yağıyodur Genişletmek için tıkla ... Zehirledin gittin beni, tersten gördüm tüm evreni, sen kimseyi sevemezsin yılaaaaan