Sizce Ace hala alınabilir bir telefonmu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Ace hala alınabilir bir telefonmu?
haftaya cuma telefon aalcağım.
yaşadığım yerde sadece turkcell avea ve vodafone den telefona alabilirim.teknosa vs. marketler yok.
kontrat olayı bana çok tesr aveda peşin650tl ye galaxy Ace var i modeli olup olmaığını bilmiyorum.
geçen senenin başından beri androidle ilgileniyorum sdk virtual box falan iş yürümüyor artık.bir android telefon almanın zamanı geldi.
çok bütçem yok ve bulabildiğim kontratsız aradığım özellikli telefon bu.

zaten ne zamandır ace istiyordum sonra w ye döndüm ama 799tl çok pahalı geldi.
bir bakacağım eğer 5830 sa alırım.ama i ise kesinlikle almam.
samsung bu i modelini ne amaçla üretiyor onu anlayabilmiş değilim halen.

LimePie

LimePie

Üye
kardeş telefon o kadar iyi değil android işletim sisteminin hakkını veren bir telefon değil istersen biraz daha bekleyip üstüne ekleyip daha iyi bir cihaz almanızı öneririm ama yine siz bilirsiniz.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
galaxy acemi berbat bir telefon donanım olarak çok çok zayıf

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
kardeş telefon o kadar iyi değil android işletim sisteminin hakkını veren bir telefon değil istersen biraz daha bekleyip üstüne ekleyip daha iyi bir cihaz almanızı öneririm ama yine siz bilirsiniz.
dedim ya avedan turkcellden yada vodafone dan alacağım.kontratsız.
galaxy acemi berbat bir telefon donanım olarak çok çok zayıf
bütçem bu kadar.yakınlarda teknosa falan olsa galaxy w alırdım 699a.ama yok

Android Police

Android Police

Üye
100tl daha ekleyip wonder veya ace2 almak daha mantıklı olurda bütçe sıkıntısı diyorsun nokia603e bir bak bence yada blackberryler var

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
100tl daha ekleyip wonder veya ace2 almak daha mantıklı olurda bütçe sıkıntısı diyorsun nokia603e bir bak bence yada blackberryler var
799tl wondere vermeyi açıkçası düşünmüyorum.
zaten fazla ram farkıda yok.
370 ile 410 arasında çokta bir fark yok.40Mb fark var.ha işlemci farkıda var orası ayrı.
birde teknosa falan yok burda diyorum o yüzden telefon önermeyin.sadece alınabiirmi diye sordum. i modelinede rom yok o yüzden almak istemiyorum.birde grafik farkı var.

bboyQ7

bboyQ7

Üye

370 ile 410 arasında çokta bir fark yok.40Mb fark var.ha işlemci farkıda var orası ayrı.
birde teknosa falan yok burda diyorum o yüzden telefon önermeyin.sadece alınabiirmi diye sordum. i modelinede rom yok o yüzden almak istemiyorum.birde grafik farkı var.

Ace de arm6 islemci var hd oyunlari felan acmaz ama w de arm7 islemci var ram farkindan ziyade

PriZm

PriZm

Üye
ben olsam biraz daha para toplayıp daha iyisini alırdım.
o fiyata alacağınız model,hele ace ise,hiç bir şekilde parasını hak etmez.

Bütçe yetmiyor diyorsanız Galaxy Mini alın.Ace alırsanız kazık yersiniz.
ve mini ile ace arasında ekran boyutu haricinde bir fark yok.

- - - Eklendi - - -

2. el bakabiliyorsanızda 600 tl civarına Galaxy S bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Kingmortall
erdi_s

erdi_s

Üye
Kardesim internette 700 lira wonder. Telefoncularda da aynidir hemen hemen. Bence netten al. Motorola atrix alabilirsin. Wonder alcaksan bilmen gereken bisey var. Wonderin orjinal hali o parayi kesinlikle haketmiyo. Aldiktan sonra custom rom yuklerim garanti disi kalmasi onemli degil diyosan al wonder. Yoksa alma benden soylemesi. Ben wonder kullaniyorum. Orjinal roma iki ay dayanabildim :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ben olsam biraz daha bara toplayıp daha iyisini alırdım.
o fiyata alacağınız model,hele ace ise,hiç bir şekilde parasını hak etmez.

Bütçe yetmiyor diyorsanız Galaxy Mini alın.Ace alırsanız kazık yersiniz.
ve mini ile ace arasında ekran boyutu haricinde bir fark yok.

- - - Eklendi - - -

2. el bakabiliyorsanızda 600 tl civarına Galaxy S bulabilirsiniz.

bara varmı bara :pro:

BeytullahTükez

BeytullahTükez

Üye
2. El temiz bir cihaz al derim. 400–450 tertemiz galaxy s ler var. Ace bnm midemi bulandiriyor :S alma derim kardes

mel1h45

mel1h45

Üye

ACE de 370 kullanıcı belleğimi var ?

benim bildiğim 290 mıydı neydi iyi düşün bence

bende mini 2 var onda 398

ancak onun rami 512 yazı yordu

yani acede 370 yazıyorsa eminimki daha azdır

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim internette 700 lira wonder. Telefoncularda da aynidir hemen hemen. Bence netten al. Motorola atrix alabilirsin. Wonder alcaksan bilmen gereken bisey var. Wonderin orjinal hali o parayi kesinlikle haketmiyo. Aldiktan sonra custom rom yuklerim garanti disi kalmasi onemli degil diyosan al wonder. Yoksa alma benden soylemesi. Ben wonder kullaniyorum. Orjinal roma iki ay dayanabildim :D
hayır 799lira telefoncularda.netten alamam kaç kere söyledim.

2. El temiz bir cihaz al derim. 400–450 tertemiz galaxy s ler var. Ace bnm midemi bulandiriyor :S alma derim kardes
galaxy s de kamera flashı yok benim için çok önemli bişey.ve internetten alışveriş bana uygun değil.
ACE de 370 kullanıcı belleğimi var ?

benim bildiğim 290 mıydı neydi iyi düşün bence

bende mini 2 var onda 398

ancak onun rami 512 yazı yordu

yani acede 370 yazıyorsa eminimki daha azdır
evet acenin 278miş ben yanlış görmüşüm.telefonlar güzelde hiçbirindede kamera flashı yok.
benim için çok önemli bişey.

The East

The East

Üye
Ben kullaniyorum herkez kotuluyor hd oyunlari acmadigi icin bende zaten ya forumdayim yada youtubede 6-7 tane mini oyun var canim sikilincada onlarla oyalaniyorum ama sen bilirsin yinede

BeytullahTükez

BeytullahTükez

Üye
kamera için cihaz alacaksan Sony den sasma derim ;-)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
kamera için cihaz alacaksan Sony den sasma derim ;-)
yok sony konusunda tereddütlerim var.önceki telefonlarından dolayı.
Ben kullaniyorum herkez kotuluyor hd oyunlari acmadigi icin bende zaten ya forumdayim yada youtubede 6-7 tane mini oyun var canim sikilincada onlarla oyalaniyorum ama sen bilirsin yinede
sizinki 5830i modelimi?
normal 5830 bildiğim kadarıyla hd oyunların bazılarını açıyor ama kasıyor çok.
yani zaten oynayacağım oyunlarda angry birds serisi,fruit ninja,cut the rope ve temple runla sınırlı.
öyle asphal, FIFA falan oynamam.
bana göre yeterli olacağını düşünüyorum.zaten genelde internetteyim.şarjda çok önemli değil.genelde hep evdeyim.

BeytullahTükez

BeytullahTükez

Üye
ozaman al kardeşim madem
yeterli olduğunu düşünüyorsun telden sogutmayalim seni :-D

muratman1

muratman1

Üye
Şu an ace kullanan birisi olarak yazıyorum telefon kesinlikle berbat (tasarım hariç) ya telefonu aldım geldim eve google play'e girdim yüklemeyi düşündüğüm oyunlar vardı aha bi baktım telefonunuzla uyumlu değil diyor başka dediğim oyunlar 3d değil hd hiç değil sonra facebook yükledim tweeter yükledim bikaç uygulama derken bi baktım telefon hafızası yeterli değil diyor neyse bakalım derken aradan bi hafta geçti hafıza kartı durduk yere bozuldu sonra bi daha aldım o da bi hafta geçmedi o da bozuldu yani git başka telefon bak ben olsam şimdi Atrix alırdım 1 gb ram 1 Ghz tegra 2 işlemci 16 gb dahili hafıza hd video çekimi vs. Yani satmayı düşünmüyorsan iyi telefon

The East

The East

Üye
5830 kullaniyorum angry birds hepsini bilmemde space yi oynuyordum rahat fruit ninjada aciliyor ama fruit slice var daha hizli oynaniyor ikisinin arasinda fark yok bence temble run ben acamadim uyumlu degil diyor ama agent dash ve panda run hd var takilmiyorlar aget dash cok az kasiyordu bolum aralarinda magaralarda cut the rope hic oynamadim bilmiyorum o ip kesmece dimi rope escape var o cok guzel aciyor hemde dedigin oyun 24 mb telefonun kendi hafizasi 180 mb sd karta tasinabiliyorsa ne guzel benden bu kadar ama dahili hafiza beni yakiyor rom attim android sistemi 90 mb goturuyor

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...